Viitorul, egal cu FCSB = avantaj CFR Cluj

Viitorul, egal cu FCSB = avantaj CFR Cluj

0 102

Etapa a 6-a a play-off-ului Ligii I de fotbal a programat și derby-ul dintre Viitorul și FCSB, un meci important doar pentru bucureșteni, obligați să câștige. Chiar dacă specialiștii dădeau ca favorită sigură pe FCSB, realitatea de pe terenul de la Ovidiu a fost alta. Viitorul a jucat cu fair play și a dominat bune perioade de timp, încurcând planurile adversarei. FCSB a deschis scorul, prin Gnohere dar Ianis Hagi a stricat planurile trupei lui Becali, egalând în min. 81!

Meciul a avut și doi eliminați, câte unul din fiecare tabără, Achim, respectiv, R. Benzar. Rezultatul final a fost egal, 1-1, ceea ce dă apă la moară CFR-ului, care în această etapă a câștigat în deplasare cu Sepsi și are acum 5 puncte avantaj. FCSB pare ieșită din cursa pentru titlu, iar Viitorul din cea pentru locul trei! Cu alte cuvinte, egalul de la Ovidiu nu folosește nimănui!

Viitorul:Cojocaru – Mladen,Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer (57′ Boboc)- A. Ciobanu,Achim, Vînă – I. Hagi (c), Calcan, G. Ganea (46′ Drăguş)

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais – Nedelcu, L. Filip (c) – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (51′ Teixeira) – Hora (56′ Gnohere)

Clasamentul cu patru etape înainte de finalul campionatului : 1. CFR 41, 2. FCSB 36, 3. Craiova 33, 4. Viitorul 30, 5. Astra 24, 6. Sepsi 20.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.