Viermi la supermarket

Viermi la supermarket

0 131

Doamna Diana Curcan s-a pomenit bantuita de pofta dupa dulciuri. Asa ca s-a impiedicat de un supermarket, acolo fiind agatata de un raft in care se aflau frumoase cutii cu bomboane in ciocolata, praline si alte minunatii care fac sa-ti lase gura inundatii.
Ajunsa acasa, doamna s-a aranjat de interior, s-a asezat comod in fata televizorului si a deschis cutia cu bomboane. Si a inceput sa manance, cu ochii pe micul ecran. De fapt, un gest normal, cum face mai tot omul.
Dar cand s-a uitat, intamplator la cutie, a vazut ca, prin ea, si-au facut promenada niste viermisori frumosi si albi, cu domiciliul in bomboane. Insa cum doamna Curcan s-a mai certat cu asemenea fiinte si nu le poate inghiti, a reactionat ca orice femeie senibila: i s-a facut rau.
A urmat spitalizarea pe o saptamana si diferite analize. Plus interventia Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului.
OJPC-ul a stabilit ca supermarketul nu prezentase marfa iesita din termenul de garantie, dar nu fusese atent nici la achizitionarea marfii dintr-un depozit „en gros” unde era incorect depozitata, dar nici el nu o depozita corespunzator, astfel ca amenda s-a ridicat la 7.000 lei. In schimb, din depozit a fost confiscata toata marfa, iar acesta a fost inchis pe timp de sase luni.
Oare ce surprize ne mai asteapta prin rafturile supermarketurilor?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.