Victorii pentru Kids Tâmpa Brașov, în Liga de Tineret și Liga Elitelor

Victorii pentru Kids Tâmpa Brașov, în Liga de Tineret și Liga Elitelor

0 179

ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un weekend bun în Liga de Tineret și Liga Elitelor. Astfel, echipa „urșilor” din Liga de Tineret a obținut primul succes în competiție, 5-0, pe propriul teren, cu Viitorul Cluj. Brașovenii lui Florin Nistoroschi au făcut un joc foarte bun, cu multe reușite, dar și cu o impresie generală favorabilă lăsată la final. Pentru Kids Tâmpa au marcat: Clinci (2), Țolu, Moldovan, și Stoica.

„Un joc bun, care ne dă îmcredere că putem crește pe viitor și putem adunăm mult mai multe puncte”, a declarat tehnicianul brașovean.

Și în Liga Elitelor, Kids Tâmpa a bifat două rezultate favorabile. Kids Tâmpa Brașov U17 a câștigat, acasă, cu 4-2, într-un joc împotriva celor de la Viitorul Cluj. O partidă reușită făcută de elevii lui Liviu Negoiță, care au bifat și cele trei puncte, după câteva jocuri în care norocul le-a fost împotrivă. Pentru Kids Tâmpa au marcat Bosoi (2), Goșman, Baican. „Am început slab jocul, dar, după golul primit, am început să jucăm ceea ce trebuia. Este o victorie meritată, care ne dă încredere pentru partidele următoare”, a declarat Liviu Negoiță.

Tot în Liga Elitelor, Kids Tâmpa U16 a remizat, 1-1, în deplasare, cu LPS Iași. Golul echipei brașovene a fost marcat de Hornet. „Un joc greu prin prisma terenului de dimensiuni foarte reduse și a adversarului mult mai dezvoltat din punct de vedere fizic decât noi. În ciuda golului primit în ultimul minut, pe o greșeală personală, vreau să-mi felicit echipa pentru atitudinea și spiritul de echipă de care au dat dovadă”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

În etapa viitoare, Kids Tâmpa are programate următoarele partide:

Liga de Tineret

Sepsi OSK Sd. Gheorghe – Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U17

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U16

ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Bacău

De asemenea, Kids Tâmpa U16 va juca miercuri, 21 septembrie, meciul restanță de pe prooriul teren cu FC Botoșani.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.