Victorie pentru handbalistele junioare I ale Coronei Brașov

Victorie pentru handbalistele junioare I ale Coronei Brașov

0 31

Handbalistele junioare I a Coronei a câştigat cu scorul de 31-19 (15-7) meciul cu CSŞ Mediaş, primul din turneul care a început vineri, la Sfântu Gheorghe.

Echipa antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru, Adrian Băluţ şi Eugen Ciulei s-a instalat la cârma partidei încă din primele minute şi a ţinut în permanenţă adversarele la distanţă.

La finalul partidei, antrenoarea Coronei Brașov, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat că este mulţumită de atitudinea fetelor şi că speră ca tonusul echipei să rămână la fel în continuare. „Nu sunt prea multe de spus după un meci câştigat la un asemenea scor, doar că îmi felicit echipa pentru felul în care a abordat acest joc şi sper să o facă la fel şi în meciul de duminică. Din păcate, mâine trebuia să jucăm cu CSŞ Dinamo Braşov, dar vom avea pauză pentru că ele s-au retras din motive medicale. Le dorim multă sănătate şi sperăm să ne revedem cu bine în competiţiile viitoare”, a spus Mihaela Seifer Ciobotaru.

Pentru Corona au marcat: Marin 7, Iordachi 5, Nicolaua 4, Iordan 4, Vasu 4, Golanu 2, Enescu 2, Vieru 2, Soreanu 1, Darie 1.

Duminică, de la ora 10.00, Corona Brașov va juca cu ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.