Evoluţie superbă a baschetbalistelor de la Olimpia CSU Braşov, pe terenul Clujului, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 20 a Ligii Naţionale! Braşovencele au câştigat cu 78-73 (24-24, 18-19,13-13, 23-17), în condiţiile în care Olimpia CSU Braşov a avut o bancă extrem de scurtă, cu jucătoare de 15-16 ani (Chirilă, Bogăţeanu, M.Ferariu). Fără căpitanul Gabi Irimia şi fără Biljana Pesovic, ambele accidentate, fără Ana Ferariu, lăsată acasă pentru susţinerea unor teste şcolare, Olimpia CSU Braşov a susprins încă o dată, a dat dovadă de profesionalism şi caracter adevărat şi s-a impus în faţa unei formaţii care, în condiţiile date la ora partidei, nu îşi putea imagina că poate să piardă!

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov:

,,Cu lotul pe care l-am deplasat la Cluj, nu mă puteam gândi că o să câştigăm! Fetele s-au mobilizat însă exemplar şi au obţinut un rezultat neaşteptat, nesperat. Am început jocul cu Maria Ferariu, jucătoare de 15 ani, care s-a achitat perfect de sarcini! Pe bancă, am avut la fel, copile! A fost şi cadoul echipei pentru Sharpe, a fost ziua ei de naştere, a jucat şi ea extraordinar! Este incredibil ce am reuşit în această seară!! Le felicit din inimă pentru rezultatul obţinut”.

Miss double-double, Carla Bartee, a mai bifat o partidă de senzaţie: 31 de puncte şi 16 recuperări ! Susţinută din tribune de mamă, bunică şi nepoţel, Jane Sharpe a reuşit un total de 24 de puncte. Haas-8 puncte, Mitic-8, Maria Ferariu-7, Chiş-3 puncte, au pus şi ele umărul la prestaţia de senzaţie a Olimpiei în jocul din această seară.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.