Vicepresedintele Senatului Italiei vrea curatarea teritoriului

Vicepresedintele Senatului Italiei vrea curatarea teritoriului

0 122

Vicepresedintele Senatului italian, Roberto Calderoli, reprezentant al formatiunii de extrema dreapta “Liga Nordului”, ?propune inchiderea granitelor tarii si “curatarea teritoriului national. In opinia demnitarului italian, masura ar trebui aplicata cetatenilor comunitari, in special romani. Calderoli spune ca romii si infractiunile comise de ei reprezinta doar varful aisbergului milioanelor de straini care vin Italia nu sa munceasca, asa cum declara, ci pentru a comite infractiuni.


Calderoli doreste limitarea intrarii strainilor in Italia la turism, munca sau studiu. In opinia sa cetatenii comunitari ar trebui sa intre in Italia doar cu contract de munca sigur.
Gianfranco Fini, liderul partidului italian de centru-dreapta Alianta Nationala, a propus inregistrarea la frontiera a tuturor cetatenilor romani care intra in Italia, pentru a se putea verifica daca ?acestia traiesc intr-o tabara improvizata sau au un loc de munca, iar in cazul in care nu au forme legale de intare in tara sa fie expulzati.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.