Vetuta cea cu fugi de-aici

Vetuta cea cu fugi de-aici

0 54

Sedintele de Consiliu Judetean se deruleaza de la o vreme dupa un tipic hazliu. Dintre toti membrii sai, doamna consiliera peledista Elisaveta Popa a scapat de chinul de a-si pregati vreun discurs sau vreo interventie. Pentru ca n-are cand sa le debiteze. Nici nu intra bine pe usa ca presedintele Aristotel Cancescu o si pofteste afara, refuzand sa-i recunoasca femeii calitatea de consilier. Pe care doamna Vetuta o poate proba cu o sumedenie de hartoage emise de judecatori, care au lovit cu nulitate hotararea discretionara a lui Cancescu a o da afara din Consiliu.


Se spune ca, in tinerete, duduia Popa facea sa se suceasca multe capete de masculi pe unde trecea. Ceva-ceva din trasaturile unei foste frumuseti se mai pot ghici printre ridurile nevestei senatorului Nicolae Vlad Popa. Desi n-a imbatranit tocmai urat, fosta Elisaveta cea cu vino-ncoa’ s-a transformat pentru Aristotel Cancescu in Vetuta cea cu fugi de-aici.


Pe de alta parte, tanti Elisaveta nici n-are prea mult de regretat ca abandoneaza atat de devreme sala de consiliu. Colegii dumneaei nu mai fac nici dansii prea multi purici la locul de unde isi ridica indemnizatiile si trag sforile afacerilor din oras sau judet. Magistratii care lupta pentru celeritatea actului de justitie ar putea fi invidiosi pentru stilul expeditiv in care se voteaza la Brasov. La ultima reunire a consilierilor locali, fiecarui punct de pe ordinea de zi i-au fost alocate nici mai mult nici mai putin de 36 de secunde.


Dezbateri, nene, nu gluma!


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.