Vasile Bran tradeaza PD-ul

Vasile Bran tradeaza PD-ul

0 168

Nu toti secretarii si subsecretarii de stat democrati au primit fara sa cracneasca ordinul conducerii partidului de a-si depune demisia, odata ce premierul Tariceanu a numit un nou guvern fara elemente democrate. Brasoveanul Vasile Bran, vicepresedintele Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, cu rang de subsecretar de stat, a ales postul din Executiv, in locul celui din partid. Dupa excluderea Partidului Democrat de la guvernare, acesta nu vrea sa renunte la functie si a anuntat ca va parasi PD-ul. Mai mult, Vasile Bran este decis chiar sa treaca in tabara liberalilor.


„Sunt in politica de 17 ani, am fost deputat 15 ani si doi ani am ocupat acest post de vicepresedinte. Nu vreau sa plec, daca este nevoie renunt la politica si ies din PD. Daca totusi voi ramane in politica, evident ca voi alege sa trec la Partidul National Liberal”, a declarat fostul deputat brasovean.


?


Pe de alta parte, demisiile secretarilor de stat nu vor fi urmate de gesturi similare si in teritoriu. Conducerea PD le-a recomandat liderilor din teritoriu sa-si asculte propria constiinta si nu le-a impus sa renunte la functiile din administratie, acestia putand ramane in posturile respective pana vor fi dati afara. Aceasta este si o modalitate de a micsora nemultumirile democratilor din teritoriu, suparati ca PD a parasit puterea.


?


Maria Calugaru?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.