Vasile Blaga:Votul trebuie sa fie secret!

Vasile Blaga:Votul trebuie sa fie secret!

0 99

Blaga confirma analizele specialistilor, naravul fraudarii alegerilor se va regasi si interiorul PDL. Daca votul pentru alegerea conducerii PDL se va desfasura “la vedere” fostul “vames” si ministru de interne nu are nici o sansa.
“Este nevoie de un nou inceput in PD-L”, a declarat Blaga, adaugand ca votul delegatilor la Conventia Nationala a partidului, trebuie sa fie unul secret.
El a subliniat ca nu este de acord cu propunerea contracandidatului sau, Emil Boc, care doreste” impunerea votarii pe organizatii judetene”, lucru care ar contraveni statutului partidului- a precizat Blaga.
“O Romanie dreapta, o Romanie moderna”, motiunea secretarului general al PD-L, Vasile Blaga, unul din cei trei candidati pentru sefia democrat-liberalilor, a fost prezentata la Oradea. Multumind pentru sprijinul si sustinerea acordate de filiala PDL, Bihor , la alegerile interne, Vasile Blaga a spus ca programul sau va iesi castigator si va fi urmatorul program politic al partidului.
Vasile Blaga si-a continuat la sfarsitul saptamanii trecute un turneu electoral in zona de vest a tarii (Oradea, Arad si Timisoara) – o inventie a portocaliilor care, in lipsa rezultatelor la guvernare, incearca sa fie prezent in atentia electoratului cu promisiuni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.