Vals vienez si folclor maghiar in „Contesa Maritza”

Vals vienez si folclor maghiar in „Contesa Maritza”

0 68

Week-end plin la Opera Brasov. Artistii institutie de cultura brasovene a pregatit pentru acest sfarsit de saptamana spectacole atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Sambata, 17 mai, de la ora 18.30, Sala Operei va gazdui spectacolul „CONTESA MARITZA” – Opereta de Emerich Kalman. Parfumul valsului vienez se intalneste cu farmecul folclorului maghiar. Situatii de un comic irezistibil dar si multa poezie si pasiune se impletesc armonios in „CONTESA MARITZA” in interpretarea de exceptie a artistilor Operei din Brasov: Tina Munteanu, Nicolae Zaharia, Nicoleta Chirila, Gabriel Oana, Mugur Curelaru, Doina Curelaru, Nora Vlad, Cristian Fieraru si Dorin Coseriu impreuna cu Baletul, Orchestra si Corul Operei Brasov intr-un tot magic. Dirijor: Dorel Munteanu. Regia: George Zaharescu. Pret bilete: 15, 10 lei; 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pensionarii au intrare libera (fara loc asigurat).

La Opera in familie
Duminica, 18 mai, e randul „celor mici” sa faca invitatia „celor mari” la un spectacol pentru bunici, parinti si copii. Incepand cu orele 17.00, la Sala Operei, sunteti invitati la spectacolul „Un lup, o capra si trei iezi” de Monica Petrovici, George Marcu. Regia: Mugur Curelaru. Distributia: Nora Vlad, Cristian Fieraru, Doina Curelaru, Attila Torok, Florin Grama, Adriana Simion, Nicoleta Rionesei. Pret bilete: 8 lei
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.