Vadim acuza ca de obicei

Vadim acuza ca de obicei

0 56

El pretinde: “S-a furat la sase maini. Ce, romanii sunt sado-masochisti?”
Corneliu Vadim Tudor merge pana in panzele albe si spera ca romanii sa-si dea seama ca scorul peremist este „infinit mai mare”. Mai mult decat iritat de rezultatul sondajului INSOMAR, potrivit caruia peremistul a obtinut doar 4% din intentiile de vot, Vadim Tudor a dat dovada, o data in plus, de aceeasi incisivitate cu care ne-a obisnuit.
V. Tudor a argumentat plastic: “Un om care a furat Flota fura si voturile”. Apoi continua.
„E o minciuna ordinara. Ce nu se fura in tara asta? La ora 12:00, adevaratele estimari exit-poll ma dadeau pe locul I, cu 30%. Asta era scorul real. Dupa care au intervenit masinariile de frauda ale tuturor partidelor politice. Au furat la sase maini toti. si PSD, si PD-L, si PNL”, a acuzat Vadim Tudor.

Potrivit peremistului, mai multe sondaje aparute in presa arata ca 80% dintre romani spun ca Romania merge intr-o directie gresita.
„Cum, Doamne iarta-ma, acum, 85% i-au votat pe cei trei? Ce, romanii sunt sado-masochisti? E contradictie”, a spus Vadim Tudor.

In opinia sa, „un om care a furat Flota, averea lui Omar Hayssam, care a furat 4 milioane de euro din banii de rascumparare si telefonul mobil al unei jurnaliste fura si voturile”.
Vadim Tudor a anuntat ca a depus o plangere la Curtea Constitutionala, in jurul orei 21:00, „pentru anularea alegerilor frauduloase de la 22 noiembrie”.
In ceea ce priveste directia in care se vor duce voturile PRM, in al doilea tur, Vadim Tudor a spus ca „inca nu s-a decis”, dar ca „PSD-ul, pe undeva, isi merita soarta”.
„Geoana e pierdut. Prea isi merita soarta”, a spus peremistul.

Cat despre slaba pozitionare a PRM-ului in sondajul INSOMAR, Vadim a spus ca „nimeni nu este atat de handicapat sa creada ca asta este scorul meu. El este infinit mai mare, peste 30%”.
Este drept, ca de obicei Vadim exagereaza. Dar printre exagerari, nu cumva exista mari adevaruri pe care cei interesati prea le trec cu vederea?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.