Vaccinul împotriva virusului Corona este gata

Vaccinul împotriva virusului Corona este gata

1 295

Vești grozave! Vaccinul împotriva virusului Corona este gata. Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare. Felicitări oamenilor de știință americani.
Trump a anunțat că Roche Medical Company va lansa vaccinul duminică viitoare, iar milioane de doze sunt gata!
Acest om se numește Didier Raoult. Este un biolog francez și director al spitalului Institutului Mediteranean de Infectologie din Marsilia.
Este considerat lider în studiile bolilor infecțioase din lume. Ei bine, acest doctor cu aspect hippie este un geniu care urmează să devină eroul filmului. Vă amintiți că acum trei zile a fost eliberat la Trump și mai târziu la guvernatorul Californiei care a avut deja un tratament împotriva Covid19? Țineți-vă pentru că acest bărbat va salva lumea și, din neatenție, va alege din nou Trump. Acest biolog a studiat rezultatele experimentelor chinezești cu hipoxiclorochină la pacienți și în urmă cu 10 zile a început propriul test la 24 de pacienți care utilizează același compus anti-malarie, dar în doze mai mici decât în ​​China și combinat cu azitromicină, pentru o perioadă de 6 zile. Ghici ce? În patru zile, 75% dintre pacienți au eliminat 100% din virus, iar restul au fost pur și simplu urme care ar fi eliminate prin sistemul imunitar.


Cu aceste rezultate clare, el a convins pe toată lumea și l-a determinat pe președintele Trump să declare acea victorie.
Mâine încep să dozeze pacienți în NY și California
Nu au nevoie de teste clinice, deoarece sunt medicamente aprobate de mai bine de 60 de ani și sunt utilizate în comun
Sunt ieftine, ușor accesibile și bine cunoscute
Ceea ce este impresionant este modul în care industria farmaceutică a reacționat inițial, atunci când dr. Raoult a declarat public în urmă cu 15 zile în Franța că tratamentul corect pentru Covid 19 poate fi utilizarea clorhidratului cu un alt antibiotic extrem de activ, el a fost atacat brutal și ridiculizat în presa europeană, numindu-i chiar vești false.
De asemenea, Dr. Anthony Faucci, infectologul responsabil cu strategia centrală a SUA, a încercat ieri și astăzi să-l oprească pe Trump și să nu declare victoria cu un leac cu acest compus și doze.
Personal, cred că a fi terifiant pentru „Big Pharma” ar rata ocazia de a breveta și de a oferi o cură care ar merita miliarde și că această oportunitate ar dispărea odată cu simpla utilizare creativă a două dintre cele mai vechi medicamente.
Ieri au început, de asemenea, în Franța protocolul de „informații gratuite”, așa cum numesc acestea. Adică, un grup de instituții medicale și universități din toată țara vor face același test separat pentru pacienții din Franța. Acest lucru este pentru a testa veridicitatea rezultatelor și astfel încât informațiile aparțin tuturor.

Bravo pentru francezi!
Liberte
Fraternite
Din păcate, hipoxiclorochinul a fost epuizat din cauza informațiilor care s-au scurs din utilizarea sa cu succes parțial în China, iar vânzarea sa a fost restricționată de teama că oamenii se vor auto-medicate.
Timp de 10 zile, rezultatele chineze ale utilizării sale singure sau însoțite de un alt medicament HIV, Kaletra, circulă.
Problema care a stârnit frica de auto-medicație este că doza pe care au folosit-o în China este de trei ori mai mare decât doza nominală și trebuie administrată clinic la acele doze din cauza interacțiunii puternice cu alte medicamente. Rinichiul dvs. este spălat foarte ușor dacă nu sunteți monitorizat clinic.
Cu toate acestea, hipoxiclorochinul este folosit zilnic de milioane de oameni din întreaga lume fără furie. Ceea ce este periculos este o supradoză ca în cazul oricărui medicament, iar chinezii îl foloseau ca atare, supradozând pacienții cu Covid 19.
Principalul lucru despre formula doctorului Raoult este că doza de hipoxilcloroquina este o doză normală timp de 24 de ore și este super sigură. Este ca și cum doza pe care o ia cineva cu Lupus în fiecare zi.
Testele care au început să verifice rezultatele le vor fi oferite atât în ​​Franța, cât și în SUA în cel puțin 6 zile.
Sunt foarte încântat și mai ales că ar însemna că nu va trebui să așteptăm luni pentru un nou medicament patentat. Hipoxiclorochina și azitromicina sunt medicamente care nu sunt brevetate, care sunt fabricate în întreaga lume.
În timp ce se lucrează la un vaccin, acesta ar putea fi un tratament viabil pentru a reduce în mare măsură cazurile fatale.
Sursa: INTERNET

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.