VACANTA LA TARA – DERULARE PANA LA JUMATATEA LUNII IUNIE

VACANTA LA TARA – DERULARE PANA LA JUMATATEA LUNII IUNIE

0 92
Programului “VacanÈ›e la È›ară”, aflat la a 21-a ediÈ›ie, in derulare de la jumatatea lunii aprilie.  In cadrul căruia turiÈ™tii vor putea descoperi viaÅ£a satului, obiceiurile locale È™i bucatele tradiÈ›ionale. Programul „VacanÈ›e la È›ară” se va desfășura în perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013.
 
Pachetele speciale "Vacanţe la ţară" costă 150 de lei de persoană (la pensiuni cu două margarete), 195 de lei (pensiuni de trei sau de patru margarete) sau 250 de lei (pensiuni de cinci margarete).
 
În acest tarif sunt incluse cinci nopÅ£i de cazare în camera dublă È™i micul dejun. Sejururile încep duminica È™i se termină vinerea. TuriÈ™tii vor putea alege pensiuni din judeÈ›eÈ›e ArgeÅŸ, Alba, BraÅŸov, Buzău, Cluj, ConstanÅ£a, Covasna, Gorj, MaramureÅŸ, NeamÅ£ sau Sibiu.
 
În premieră, acest program începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de sărbătorile de PaÅŸte. Programul nu include săptămâna sărbătorilor pascale (29 aprilie – 7 mai).
 
Programul „VacanÈ›e la È›ară” este iniÅ£iat ÅŸi organizat de AsociaÅ£ia NaÅ£ională de Turism Rural, Ecologic ÅŸi Cultural România (ANTREC).
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.