Vacanta de vara la Centrul Cultural German

Vacanta de vara la Centrul Cultural German

0 75

Centrul Cultural German din Brasov ofera o serie de activitati inedite elevilor care tocmai au intrat in vacanta de vara. Este vorba despre un program prin intermediul caruia copiii pot deveni pe perioada verii actori de teatru sau ghizi pentru prietenii lor.


Programul initiat de Centrul Cultural German este organizat pe trei etape, in perioada iunie – august. Scopul principal al parogramului este de a-i ajuta pe copii sa invete si limba germana. Cele trei etape ale programului sunt: „Dimineti de poveste”, „Orasul prin ochii copiilor” sau „A fi altfel – teatru cu si pentru copii”.


?


Diversitate culturala


Sectiunea „Dimineti de poveste” este destinata elevilor cu varste cuprinse intre 7-12 ani. Programul va debuta miercuri, 20 iunie, si va dura pan ape data de 19 iulie. Activitatile cuprind diverse jocuri, se vor asculta si se vor citi povesti si, de asemenea, copiii vor fi invatati sa creeze obiecte frumoase.


O alta sectiune a programului de vacanta pentru copii este „Orasul prin ochii copiilor”, in cadrul careia, micutii vor putea exeprimenta meseria de ghid. Elevii vor explora orasul si vor realiza un tur pe la locurile lor preferate. Ultima zi a proiectului este rezervata pentru o plimbare: copiii isi vor conduce parintii si prietenii prin oras.


Cea de-a treia sectiune a proiectului se adreseaza copiilor pasionati de teatru. Cei care se vor inscrie in programul „A fi altfel – teatru cu si pentru copii”, vor lucra cu artisti profesionisti, pan ape data de 11 august, cand vor pune in scena, la Centru Cultural German, piesa de teatru „Sultan und Rosien”, despre valorile occidentului si orientului.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.