”Vă veți omorî între voi!” – Planul pentru România, din gura unui...

”Vă veți omorî între voi!” – Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles!

0 123

„... cu voi e mai simplu, nu mai e nevoie de jandarmi, voi vă omorâți între voi”,

Afirmațiile vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei – în unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE.
Una dintre cele mai importante personalități ale sportului românesc și fără îndoială un intelectual de clasă implicat în multe probleme ale societății după 1990, Cornel Dinu, a făcut o dezvăluire cutremurătoare – dar care confirmă teoriile care vorbesc de un plan deloc binevoitor ale Occidentului pentru România.
Plecând de la cazul Kovesi, ”Procurorul”, cum, i se spunea lui Cornel Dinu în perioada în care făcea furori pe terenul de fotbal, a relatat o discuție cu Antonio Tajani, actualul președinte al Parlamentului European.

Discuția ar fi avut loc în iunie 2005, la București. ”Tajani era un admirator de artă, a vrut să vadă un anticariat, ceva legat de artă… am mers la o cunoștință de a mea, lângă Athenee Palace, a cumpărat niște lucruri…”, a povestit Cornel Dinu.

 Antonio Tajani

Seara a fost un banchet la Sala Tronului și am avut o discuție – își amintește celebrul om de sport. Și acum atenție la ce povestește Cornel Dinu:
”Ne gândim ce face cu voi”, ar fi spus Tajani și ”vorbind foarte plastic, pentru că era un tip cu șarm”, povestește Dinu, mi-a spus ”gândiți-vă că fiecare țară din asta nepregătită care ați intrat pentru că aveam nevoie de piețe de desfacere, vă lăsăm să fierbeți în oalele voastre proprii și punem la fiecare oală câte doi jandarmi – cine ridică capul… suportă consecințele””.

Cum adică ”punem jandarmi”?! – a întrebat uimit Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii, ”Jandarmii sunt de afară – sau sunt de-ai noștri?”, a cerut detalii jurnalistul.

”Jandarm e Timmermans, e Kovesi… ăștia sunt jandarmii, din păcate…”, a răspuns Dinu. ”Mai mult decât atât – cunoșteau natura noastră omenească, a românilor – și ne-a spus, cu voi e mai simplu, nu mai e nevoie de jandarmi, voi vă omorâți între voi”, a completat Cornel Dinu.

Și iată ce se întâmplă în România de azi, ne omorâm între noi, a conchis Cornel Dinu.
Fără îndoială că dezvăluirile unei personalități cunoscute și respectate pe plan internațional, fost demnitar în Executivul român – în plus un adevărat simbol al clubului Ministerului român de Interne – vor avea ecouri și peste hotare.
Aceasta mai ales că afirmațiile pe care Tajani le-ar fi făcut, conform lui Cornel Dinu, vizează nu numai România – ci și țările din centrul și estul Europei. În unele dintre acestea, există deja o revoltă fățișă, chiar la nivel guvernamental, față de practicile UE – care corespund perfect relatării lui Cornel Dinu.

Precizăm că în perioada la care face referire celebrul om de sport, Antonio Tajani era membru al Parlamentului European, era vicepreședinte al Partidului Popular European și era printre cei care se ocupau de relațiile internaționale ale PE și PPE.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.