USL isi lanseaza candidatii pe Arena Nationala

USL isi lanseaza candidatii pe Arena Nationala

0 179
Uniunea Social Liberala isi lanseaza, miercuri, candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, intr-o manifestare de amploare, la care organizatorii spun ca sunt asteptati aproximativ 80.000 de oameni, ce se va desfasura pe cel mai mare stadion din Romania – Arena Nationala, anunta Agerpres.
Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18:00 si 20:00.
In total, peste 400 de candidati USL vor intra in batalia pentru fotoliile de deputati si senatori, in colegiile din intreaga tara. Liderii USL – presedintele PSD, premierul Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si presedintele PC, Daniel Constantin, candidati la alegerile din decembrie, vor prezida manifestarea, la eveniment fiind asteptat sa participe si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, precum si lideri ai socialistilor si liberalilor europeni.
USL, uitand parca prin ce a trecut, dar confirmand lipsa limitelor in politica cat si lipsa de moralitate a celor mai multi din aceasta zona, a luat alături o pare din fostii fugari din dar si  traseisti din UNPR sau PDL. În colegiile din Capitală printre candidaÅ£i se regăsesc Călin Popescu-Tăriceanu, Eugen Nicolăescu, Corneliu DobriÅ£oiu, Alina Gorghiu de la PNL, social-democraÅ£ii Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu, Florian Popa, Rodica Nassar, precum ÅŸi preÅŸedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.
Tot în BucureÅŸti este candidat ÅŸi europarlamentarul George Becali, finanÅ£atorul FC Steaua.
Printre candidaÅ£ii USL în Å£ară se mai află social-democratul Mădălin Voicu (parlamentar de cinci mandate), Åžerban Mihăilescu (UNPR), fostul lider ţărănist Victor Ciorbea, omul de afaceri Sebastian Ghiţă patronul Romania TV, Nicolae Dumitru (NIRO) patronul complexului comerical Dragonul Rosu, ecologistul Remus Cernea ÅŸi preÅŸedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, consilierul de stat Damian Drăghici, precum ÅŸi conservatorii Bogdan Ciucă, Maria Grapini, Vasile Nistor. La capitolul "recuperari" se afla si Mircea Geoana, sau cunoscutele doamne Ana Birchall sau Oana Niculescu Mizil intrate in cursa pentru Parlament in lipsa unei alte activitati.
Despre, inca parlamentarul de Brasov, Titus Corlăţean, concetatenii nostri l-au pierdut dintr-un viitor colegiu, dupa doua mandate in care doar a promis si a tinut locul ocupat a unui brasovean.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.