Ursii si-au inceput vizitele la Brasov

Ursii si-au inceput vizitele la Brasov

0 100

O ursoaica si-a luat ieri cei doi pui si s-a dus cu ei la o scoala, ca sa le arate unde invata oamenii cum sa fie buni, dar mai ales rai, puii trebuind sa se fereasca de asemenea obiceiuri.
Scoala care a fost vizitata este Grupul Scolar Silvic „Nicolae Rucareanu” din Brasov, situat mai aproape de natura decat alte asezaminte.
Ursoaica a intrat in curtea scolii in cautare de hrana in timpul orelor, cand elevii erau cuprinsi de dorul de acumularea a noi si noi cunostinte. Animalul a fost vazut de o profesoara si un grup de elevi, ochii lor fiind indreptati pesemne spre un falnic stejar din apropierea scolii, studiindu-i acestua comportamentul in adieri de vant.
Din fericire, intalnirea cu ursoaica nu s-a încheiat cu incidente. Cu toate acestea, conducerea liceului a avertizat ca daca municipalitatea nu va lua masuri, un alt incident de acest gen s-ar putea incheia tragic. Insa avand in vedeere ca liceul are profil iubitor al naturii si a partilor ei impadurite, asemenea incidente s-ar putea transforma in lectii practice, pe viu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.