UNPR vrea sa ocupe Partidul Diaconescu!

UNPR vrea sa ocupe Partidul Diaconescu!

0 89

La Palatul Parlamentului a inceput, sambata, Comitetul Executiv National al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), relateaza Agerpres.
La sedinta au participat cei trei lideri ai partidului, Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, cei 17 vicepresedinti, presedintii de organizatii judetene si de sector, sefii de departamente, secretarii executivi. Cu acest prilej s-a dorit lansarea unui semnal ca trinitatea uneperista este la locul ei si vegheaza la supravetuirea partidului.
Printre temele aflate pe agenda reuniunii se afla bilantul la un an de la infiintarea partidului, pregatirea alegerilor din 2012 si pozitia partidului in actuala Coalitie Guvernamentala.

Diaconescu si Simirad sunt buni pentru UNPR
Invitati speciali la sedinta Comitetului Executiv National sunt Dan Diaconescu si fostul social-democrat, Constantin Simirad, presedintele CJ Iasi.
„Pentru un fost puscarias, este o onoare sa fiu invitat alaturi de acesti distinsi politicieni”, a declarat Diaconescu, referindu-se la arestarea sa din 2010.
Dan Diaconescu a declarat ca Partidul Poporului (PP) – formatiune pe care fondat-o – nu are voie, potrivit statutului, sa faca niciun fel de alianta cu un alt partid.
El si-a motivat participarea la sedinta UNPR si prin faptul ca unul dintre cele 20 de puncte ale Partidului Poporului, pe care vrea sa le puna in aplicare pentru romani, se regaseste si intr-unul dintre proiectele de lege initiate de UNPR, si anume impozitarea averilor foarte mari.
El a adaugat ca, de la intrarea sa in politica, a participat la mai multe intruniri si congrese ale unor formatiuni de pe scena politica romaneasca, amintind aici de PNTCD si PSD.
„Ca viitor presedinte al Romaniei incerc inca de pe acum sa am relatii foarte bune cu toate partidele parlamentare romanesti. Am participat in ultimul an, de cand mi-am lansat intrarea pe scena politica, atat la intruniri sau congrese ale PNTCD, cat si ale PSD, acum si ale UNPR, ceea ce trebuie sa recunoasteti, pentru un fost puscarias, este o onoare si o perfomanta sa fiu invitat de acesti distinsi politicieni romani”, a spus Diaconescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.