Universităţii „Transilvania” – „Draga Ciolo” nu da nimic !?

Universităţii „Transilvania” – „Draga Ciolo” nu da nimic !?

0 265
Reprezentanţii Universităţii „Transilvania” au făcut publică lista cu cei 181 de angajaţi-cadre didactice care vor primi o gradaţie de merit pe o perioadă de cinci ani, bonficiaţiile fiind acordate în urma unei competiţii interne care a început încă din luna februarie.
Sumele pe care profesorii, conferenţiarii şi lectorii le vor primi sunt între 560 de lei şi 4.080 de lei, în capul listei aflându-se:
Cătălin Alexandru (profesor la Design de Prods şi Mediu),
– prof. Corneliu Marinescu (3.700 lei – profesor la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor),
– rectorul Ioan Vasile Abrudan (3.050 lei). univ bv
Pe ultimele trei poziţii ale listei se află, cu sume ce trec puţin de 550 de lei, Mihaela Violeta Munteanu (asistent Inginerie Mecanică) şi Cristin Olimpiu Morariu (conferenţiar Inginerie Tehnologică şi Management Industrial).
„Când e vorba de bani, tot timpul sunt şi nemulţumiţi”, spun unii dintre profesorii de la „Transilvania”, voci care contestă faptul că pe listă se află mulţi dintre membrii Consiliului de Administraţie al Universităţii sau că bonificaţiile vor fi primite aproape exclusiv de către profesori şi conferenţiari, majoritatea având şi diverse funcţii de conducere plătite în cadrul universităţii.
Unele voci afirmă chiar că nu este corect ca din această ecuaţie să fie excluşi total cei din personalul nedidactic şi TESA. Lor urma sa le dea…Ponta, daca ramanea premier...
Asa, asteptati de la…”Draga Stolo’…, ba pardon, de la „Draga Ciolo’…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.