Un unchi a vrut să-şi violeze nepoata de 7 ani pe un...

Un unchi a vrut să-şi violeze nepoata de 7 ani pe un câmp din Tractorul

0 104

Norocul fetiţei a fost un martor, care i-a sărit în ajutor. Agresorul în vârstă de 30 de ani este arestat acum preventiv, pentru 30 de zile

O copilă de 7 fost la un pas de a fi violată chiar de unchiul ei pe un câmp din Tractorul. Norocul fetiţei a fost un martor, care i-a sărit în ajutor. Agresorul în vârstă de 30 de ani este arestat acum preventiv, pentru 30 de zile.
Incidentul s-a petrecut în 13 iulie, spre seară, pe un teren viran de pe strada Emanoil Bernfeld, din cartierul Tractorul.

Potrivit subcomisarului Ionuţ Marin, purtător de cuvânt IPJ Braşov, bărbatul de 30 de ani a încercat prin constrângere să întreţină relaţii sexuale normale cu minora de 7 ani.
Ţipetele copilei au fost auzite de un alt adult, care i-a sărit în ajutor. L-a imobilizat pe agresor şi a sunat imediat la Poliţie.

Unchiul violator a fost iniţial reţinut pentru 24 ore; ulterior, în 17 iulie, instanţa Judecătoriei Braşov a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii faptei și dispunerii măsurilor legale.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.