Un respectabil rabin il acuza pe Basescu ca este papusa evreilor...

Un respectabil rabin il acuza pe Basescu ca este papusa evreilor ce denigreaza Romania !!

1 883

Eu de sapte ani vin in Romania, merg imbracat ca evreu, nu am vazut niciodată antisemitism in Romania. Doar comunitatea evreiasca spune ca aici e antisemitism, pentru ca se vrea sa fie antisemitism, pentru ca antisemitismul asta le aduce bani.”, a declarat Eli Caufman. Inca de la inceputul anilor ’90 Romania este subiectul unor critici aduse de catre comunitatea evreiasca si anumite evenimente din WW2. Sunt ori exagerate la maxim ori chiar inflorite de-a dreptul pe alocuri.

Este vorba despre Eli Caufman, un rabin de prestigiu si istoric cunoscut cu origini romanesti, emigrat in anii ’60 in Israel si care dezvaluie acum ce se afla de fapt in spatele organizatiilor antiromanesti care denigreaza Romania cu orice ocazie.
Surprinde insa asprimea declaratiilor lui Eli Caufman la adresa celor care se ocupa cu aceste manevre de „activism” antiromanesc dar si la adresa politicienilor romani care au fost tranformati in niste marionete care sa sustina institutional aceste actiuni antiromanesti:
Pentru noi, evreii religiosi, comunismul este chiar mai extremist decat nazismul. Iar liderii comunitatii evreiesti din Romania sunt oamenii Anei Pauker,sunt fosti comunisti. Cat a fost Ceausescu la putere, Aurel Vainer se prezenta ca neamt… Dupa aceea, s-a facut deodată evreu!! Astfel de oameni sunt mai extremisti, foarte cinici, nu le pasa de viata omului… Un om care poate spune ca viata unui copil evreu valoreaza mai mult decat viata altui copil, este un nazist si un fascist.
Evreii din Romania nu prea au ce face in cultura si religie, pentru ca acum sunt asimilati si atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – Ei primesc bani peste bani pentru asta In Ungaria, lui Wiesel ii e frica sa faca ce face in Romania. Afirm ca  nici statistica nu e adevarata: de exemplu, in Romania,totusi nu au murit asa de multi la holocaust. Se „uita” ca o parte din Romania era sub administratia Ungariei si acolo ungurii i-au omorat pe multi evrei,sau i-au expediat in lagarele mortii. Dar si multi evrei au fost salvati de romani. Unde sunt si povestile reale despre aceste fapte?intreaba rabinul Eli Caufman. Un rabin il acuza pe Basescu ca este papusa in mainile evreilor care denigreaza Romania pentru a primi fonduri pentru activism, foto: youtube
Sa va mai spun ceva: un domn istoric din Iasi, Cioflanca, a facut mare poveste pe un progrom in Iasi; Pogrom a fost, dar era o asa poveste antiromaneasca, facuta pe bani primiti de la organizatii din America! Culmea, Basescu a dat un premiu unui rabin-papusa care batjocoreste toata Romania in strainatate. Poate Basescu nu a stiut, comunitatea i l-a propus… Astia aduc ura intre romani si evrei !.
Eu de sapte ani vin in Romania, merg imbracat ca evreu, nu am vazut niciodată antisemitism in Romania.
Doar comunitatea evreiasca spune ca aici e antisemitism, pentru ca se vrea sa fie antisemitism, pentru ca antisemitismul asta le aduce bani.”, a declarat Eli Caufman in timpul emisiunii „In arena”, de la postul de televiziune Litoral TV din Constanta:
Inca de la inceputul anilor ’90 Romania este subiectul unor critici aduse de catre comunitatea evreiasca si anumite evenimente din WW2. Sunt ori exagerate la maxim ori chiar inflorite de-a dreptul pe alocuri. Un astfel de individ care nu a ezitat sa atace Romania si romanii pe oriunde i-a prins este si Elyakim Schlesinger pe care Traian Basescu sare imediat sa-l premieze cu Ordinul National „Serviciul Credincios”- in grad de Comandor”.
 Eli Caufman face o acuzatie dura impotriva acestui Elyakim Schlesinger si spune ca totul este un teatru ieftin prin care evreii recurg pentru a santaja tarile implicate in WW2 si ca Basescu este marioneta acestora. In afara de Elyakim Schlesinger, Traian Basescu a mai decorat cu distinctiile cele mai inalte pe alti doi mari „iubitori de romani”, pe Laszlo Tokes (colaborator dovedit al Securitatii, spion si tradator de tara) si pe Mark Gitenstein, un individ care prin prezenta sa (ne) diplomatica de la Bucuresti a lasat un gust amar si mult greatza, pana si celor mai inversunati proamericani din Romania.
Tesu Solomovici este un alt scriitor evreu rezonabil care a intrat in vizorul acestor organizatii, fiind acuzat ca nu a prezentat in cartea pe care a publicat-o despre Ion Antonescu, o varianta cat mai „convenabila” pentru comunitatea evreiasca.Centrul (cu un singur membru!) pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania il acuza pe Tesu Solomovici, intr-un  raport aberant (necerut de nimeni!) in care din lipsa de respect,autorului ii pocesc si numele (spunandu-i Solomonovici), ca prin publicarea biografiei lui Ion Antonescu a participat la „generarea situatiilor confuze menite sa creeze platformele stiintifice exploatate pentru propagarea teoriilor negationiste si antisemite”. Cu alte cuvinte, cine nu este cu ei este impotriva lor, nelipsind parca mare lucru sa se ajunga la paradoxul de a acuza pana si… pe un istoric evreu ca Tesu Solomovici de antisemitism. Avem oare de a face cu o vanatoare de vrajitoare asa cum spune Eli Caufman, totul fiind motivat de interese egoiste si de mercantilism, activismul antiromanesc fiind o modalitate usoara de finantare,?
Ar fi foarte trist pentru ca asemenea  tactici de pseudo-sionism securist  presupune revenirea subterana la perioada prigoanei staliniste din Romania de la mijlocul secolului trecut!

COMENTARII

 1. Radu Dinca-Brasov:
  Din nou se vede diferenta enorma intre evreii adevarati din Israel,
  dar care mai sunt si in Romania,cateva mii si cozile de topor comuniste,cateva zeci de urmasii ai celor
  veniti pe tancurile sovietice,Sunt ultra-comunistii Anei Pauker, care sunt politistii de suflete,indiferent de etnie!
  Cum sa fie Aleexandru Florian ,propagandist comunist de la o catedra universitara,adus in Univ.Bucuresti ,
  de taica-su,care a fost 50 de ani tot acolo, propagandist si activist comunist de la catedra de stiinte politice?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.