Un nou val de gripa porcina

Un nou val de gripa porcina

0 156

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Margaret Chan, avertizeaza ca epidemia de gripa porcina nu a luat sfarsit.
Margaret Chan crede ca un nou val de „gripa noua”, cum mai este numita aceasta gripa, va lovi lumea incepand din toamna.
Chan a declarat de asemenea ca, dat fiind faptul ca virusul AH1N1 este unul foarte capricios, nu se poate sti daca ce a fost mai greu a trecut sau abia de acum urmeaza cele mai grave cazuri.
Directorul OMS a adaugat ca este ingrijorat in ceea ce priveste numarul limitat de vaccinuri care va putea fi pus la dispozitie la inceput. Pana acum, gripa porcina a omorat 1.799 de persoane din intreaga lume.
In Romania, numarul celor depistati cu virusul AH1N1 s-a apropiat de 300. Este totusi demn de remarcat ca, la noi, nu s-au inregistrat decese, semn ca austeritatea la care este supus poporul roman l-a calit, fapt pentru care tot omul traind pe aici de azi pe maine este recunoscator tuturor guvernarilor postrevolutionare si mai ales a celei actuale, oamenii solicitand strangerea, in continuare, a curelei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.