Un nou site la CJ Brasov Mai multa transparenta – mai...

Un nou site la CJ Brasov
Mai multa transparenta – mai multa informatie!

0 55

Legea ne da dreptul la informatie si ii obliga pe alesi sa actioneze in baza principiului transparentei decizionale, dand posibilitatea cetatenilor sa stie ce fac alesii. Acesta este si motivul pentru care, periodic, siteul Consiliului Judetean este innoit, astfel incat sa fie cat mai cuprinzator ca informatie si cat mai util cetatenilor judetului si turistilor. O noua versiune a siteului a fost inaugurata joi, oferindu-ne o placuta surpriza. Pagina web a legislativului judetean arata foarte frumos si de aceasta data este si bogata in continut, nemaifiind rubrici lasate de izbeliste. Hotararile sunt afisate, la fel si proiectele si informatiile privind activitatea Consiliului Judetean. Ca o noutate, apar imaginile live din judet si o pagina dedicata turismului din judet.
De asemenea, investitiile importante ocupa un loc de frunte in site. Aeroportul de pilda, a acrui constructie incepe saptamana viitoare, isi are propria pagina, unde putem gasi informatii interesante privind evolutia proiectului.
Noua versiune a siteului a costat 10.000 de EURO si a fost realizata cu ajutorul firmei brasovene DECSOFT, o firma apreciata la nivel international pentru maniera dinamica de lucru si echipa tanara si profesionista.
Supravegherea indeplinirii proiectului privind noul site a fost realizata de Comisia de Informatica din Consiliul Judetean, condusa de consilierul judetean independent Iancu Vespasian Augustin, cu sprijinul Serviciului de Specialitate din Consiliul Judetean Brasov.
Daca vreti sa vedeti siteul, intrati pe www.judbrasov.ro

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.