Un nou proiect imobiliar de 100 de milioane de euro la Brasov...

Un nou proiect imobiliar de 100 de milioane de euro la Brasov

0 54

Proiectele imobiliare din Brasov rasar ca ciupercile dupa ploaie. Investitorii straini au testat piata, au analizat situatia si au decis ca este un moment potrivit pentru realizarea de investitii imobiliare.
Astfel, de data aceasta un grup de israelieni de la BSR Europe au decis incheierea unui contract cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Investitia, care se ridica la impresionanta suma de 100 de milioane de euro, este realizata pentru construirea unui ansamblu rezidential de 1300 de locuinte. Alocarea sumei va fi suportata exclusiv de BERD.
Proiectul Arcadia va fi localizat pe un teren de 4 hectare in zona Tractorul. Constructia va fi demarata inca din luna septembrie a acestui an si va fi formata din 1.300 de apartamente de lux, un centru comercial, un centru spa, o gr?dini??, un restaurant etc.
„Din cele 400 de milioane de euro planificate de BSR Europe pentru investitii in Romania in urmatorii ani, 150 de milioane vor fi alocati orasului Brasov. Compania va dezvolta trei mari proiecte rezidentiale in urmatorii cinci ani, numarul apartamentelor urmand sa depaseasca 3.000 de unitati, iar investitia va fi de peste 150 de milioane de euro”, informeaza compania.
BSR Europe apartine grupului isrelian Benny Steinmetz Group (BSG) si are in derulare in Romania, prin divizia Seven Hills, proiecte imobiliare pentru care urmeaza sa investeasca circa un miliard de euro pana in 2010.
Primul proiect al dezvoltatorulul pe piata romaneasca este West Park Residential, amplasat in zona Militari din Bucuresti, reprezentand o investitie de 120 de milioane de euro.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.