Un nou MALL SHOPPING CENTER la Brasov

Un nou MALL SHOPPING CENTER la Brasov

0 168

Investitorii nu se lasa intimidati de perioada de criza financiara pe care tara noastra o tranziteaza si isi vad in continuare de planurile dezvoltatoare din agendele de lucru.
Asa se face ca, in plina criza economica, orasul nostru se mai propcopsi cu un nou mall shopping center stralucitor si atragator.
Compania maghiara TriGranit Development, dezvoltatorul mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, intentioneaza sa ridice un astfel de gigant si in Brasov. Se pare ca suntem dintre cei norocosi, daca tinem cont de faptul ca firma a raportat oaresice reduceri ale bugetului de investitii imobiliare, motiv pentru care toate proiectele din 2009 au fost puse in standby.
„Noi avem terenuri in zone bune, care ar putea fi vandute pentru a elibera lichiditati, dar nimeni nu cumpara acum. Toti au aceleasi probleme ca si noi”, a declarat pentru Business Standard Dan Ghibernea, country managerul dezvoltatorului imobiliar.
Acestia au anuntat ca au in proprietate 381,5 hectare de teren la nivel de tara, plasandu-se pe locul doi, dupa George Becali, in functie de suprafata de teren avuta in proprietate.
La Brasov, TriGranit a achizitionat anul trecut un teren in suprafata de 22.000 mp, pe care construieste cel de-al treilea mall din Romania. Acest proiect necesita o investitie cuprinsa intre 140 si 200 mil. euro.
Actionarii TriGranit sunt Sandor Demjan, fondul de investitii Immoeast, Peter Munk, Nathaniel Rothschild si Sandor Csanyi, presedinte si CEO al OTP Bank.
De altfel, pe site-ul companiei, Polus Center Brasov este anuntat ca avand data de finalizare in al doilea trimestru al anului viitor. De asemenea, se anunta ca suprafata construita va fi de 86.000 de metri patrati, din care 68.000 de metri patrati vor fi inchiriabili. Se estimeaza ca acest centru comercial va gazdui peste 170 de magazine si ca va avea ca ancora de retail un magazin Auchan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.