Un nou contract pentru brasoveanul Gabi Tamas

Un nou contract pentru brasoveanul Gabi Tamas

0 164

Fundasul central roman al echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, a semnat un nou contract cu gruparea engleza, imbunatatit in favoarea jucatorului, intelegerea fiind valabila pana in 2014, cu optiune de prelungire pentru inca un an pentru clubul din Premier League.
Tehnicianul italian Roberto Di Matteo a laudat prestatia jucatorului roman pe teren si atitudinea acestuia din afara gazonului. „Oricum contractul lui era pana in 2014, dar termenii imbunatatiyi ai intelegerii sunt o recompensa pentru progresul si contributia lui de aici in ultimele 11 luni. Gabi este o figura importanta atat pe teren cat si in afara lui si are un rol mare in obtinerea obiectivelor propuse de catre club”, a spus Di Matteo.
Directorul tehnic si sportiv al echipei West Bromwich, Dan Ashworth, a mentionat ca oficialii clubului sunt incantati de faptul ca Gabriel Tamas a semnat un nou contract. „S-a adaptat bine aici si suntem incantati ca a ales sa continue cu noi. Gabi a fost de incredere si ne-am bazat pe el in ultimele 11 luni, ratand un singur meci de campionat din cauza unei accidentari”, a spus Ashworth.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.