Un luptator la numai doi anisori

Un luptator la numai doi anisori

0 142

Fiul preotului din Zarnesti a fost diagnosticat cu ciroza hepatica si a fost supus unui transplant de ficat la o clinica din Germania.
Micutul are numai 2 ani si deja a trecut printr-o operatie grea. Transplantul, care a avut loc la Institutul Medical Hanover, din Germania, si care a costat 150.000 de euro, a salvat viata copilului.
Boala a fost diagnosticata, cu greutate, in Austria. In Romania, parintilor li s-a spus doar ca au un copil cu hepatita neonatala si cu hipoplazie a cailor biliare. Diagnostice cumplite, cu sanse mici de vindecare.
„In septembrie 2011 am fost la control, in Germania, si medicii s-au mirat cum a putut trai atatea luni cu problema de la trahee. Dumnezeu ni l-a salvat pentru a doua oara! Medicii ne-au explicat ca el respira greu, fiindca imediat dupa transplant, cand a stat intubat timp de cinci saptamani, i s-au lipit peretii interiori ai traheei.
I s-a facut o traheostoma, si acum el este in afara oricarui pericol. Ni s-a spus ca se impune o operatie, insa la o alta clinica din Germania, unde suntem asteptati pe 16 ianuarie 2012. Suntem fericiti insa ca transplantul a fost un succes si el se simte foarte bine”, a declarat pentru Adevarul George Bota, tatal copilului.
Daca cineva vrea sa-l sprijine pe micut, va rugam sunati la 021.407.76.80, sau puteti depune bani pe numele micutului Siluan Bota, in contul Fundatiei Adevarul, deschis la BCR sucursala Tunari: RO09RNCB 0286001133100003 – in lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.