Un brasovean vinde telefoane mobile dual sim

Un brasovean vinde telefoane mobile dual sim

0 156

Telefonul mobil este unul dintre accesoriile pe care orice roman il are, indiferente de varsta, sex, statut social. Companiile care ofera aceste servicii au inteles nevoie omului mileniului III de a comunica si de a se alfa tot timpul in contact cu ceilalti. Ofertele sunt nenumarate si extrem de variate, motiv pentru care este foarte dificil sa te decizi ce varianta sa alegi.
De aceea au aparut telefoane care speculeaza particularitatile consumului de servicii telecom al romanilor: telefoane care functioneaza in acelasi timp cu doua cartele sim, chiar si de la operatori diferiti.
Compania brasoveana Visual Fan are in portofoliu sase modele de mobile dual sim si vaneaza noi clienti la marile targuri internationale IT&C. Cum au intrat in retelele locale de retail: cu preturi si perioade de garantie agresive.
O firma brasoveana, care s-a lansat pe piata in 2002 comercializand televizoare si DVD playere sub brandul Allview, a ajuns in mai putin de doi ani in topul celor mai vandute branduri de telefoane mobile din Romania.
„Am pornit in 2008 cu doua modele de telefoane, iar la acest moment avem in portofoliu sase modele, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai lansam inca trei – toate acestea avand functionalitati diferite si incorporand un nivel din ce in ce mai avansat de tehnologie”, a declarat pentru ZF Lucian Peticila, directorul general al companiei.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania este detinuta integral de Camelia Cotuna, 36 de ani, din Brasov. Visual Fan a inregistrat anul trecut un profit net de 44.000 de euro, la afaceri de 2,4 mil. euro, si estimeaza cresteri pentru anul curent. Compania are doar 34 de angajati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.