Ultima strigare pentru taberele de ski din Romania

Ultima strigare pentru taberele de ski din Romania

0 182

Pentru ca s-au anuntat ninsori la sfarsitul acestei luni, cred ca ar fi indicat sa va interesati din timp de locurile disponibile inca in statiunile unde se practica sporturi de iarna in tara noastra.
Taberele de schi din tara ii asteapta si pe ultimii intarziati sa se inscrie pana la data de 15 noiembrie in Adventura CAMPS pentru a avea parte de distractie la maximum.
Adventure CAMPS va invita in tabara de schi de la Bucin – plin sezon de tabere de iarna si de ski cu toata distractia si aventura asigurate. Pentru ultimele 12 locuri din aceasta tabara Adventure CAMPS ofera reduceri.
Reduceri, pana la aceeasi data, pentru tabara din perioada 04 – 09 ianuarie 2009 pentru copii de la 3 ani!
Mai sunt 5 zile in care puteti beneficia de aceste reduceri in valoare de 100 RON.
‘Zapada, bulgareala, schi, snowboard, sanius, ceai si ciocolata calda – pe toate le-am pregatit special pentru distractia si buna dispozitie a copiilor ‘nostri’. Copiii ‘nostri’ sunt copiii dumenavoastra atunci cand sunt cu noi :). Pentru ca avem grija de ei ca si de ai nostri, ii supraveghem la toaleta, la masa, pe partie, le uscam manusile, sepcile si sosetele, ii ridicam atunci cand cad si ii invelim noaptea ca sa doarma bine! De aceea avem acum peste 2000 de copii fericiti si inca pe atatia parinti multumiti.’ Dupa cum anunta organizatorii.
De asemenea si referintele pe care le puteti vizualiza vizitand http://www.adventurecamps.ro/referinte.html confirma experienta si profesionalismul acestei inimoase echipe.
Pentru a profita cat mai repede de aceste reduceri, vizitati www.adventurecamps.ro, completati si trimiteti formularul de inscriere pe care-l gasiti la pagina Inscrieri – accesand meniul site-ului.
www.adventurecamps.ro – inseamna vacante de vis si reduceri substantiale pana la data de 15 noiembrie 2008!
Adventure CAMPS are sediul la Cluj Napoca si este recunoscuta pentru vacantele inedite pe care le organizeaza pentru cei dornici de aventura.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.