ULTIMA ORA Primele declaratii ale lui Mircea Geoana

ULTIMA ORA
Primele declaratii ale lui Mircea Geoana

0 156

Mircea Geoana sustine: „Nica a fost inlocuit pentru ca PD-L sa fraudeze alegerile”.
Traian Basescu a decis sa dicteze primului ministru Emil Boc si PD-L-ului o mutare politica, aceea de inlocuire a lui Dan Nica cu Vasile Blaga, coordonatorul campaniei prezidentiale a presedintelui Traian Basescu, a spus, astazi, liderul PSD, Mircea Geoana, imediat dupa ce premierul a anuntat demiterea ministrului Internelor.
„In conditiile scaderii de popularitate si de fraudare a alegerilor, Traian Basescu a propus inlocuirea lui Nica cu Blaga, cel care coordoneaza campania lui Traian Basescu”, a spus Mircea Geoana.
In opinia liderului PSD, demiterea ministrului de Interne este „un gest disperat al lui Basescu de a pune mana pe fraiele care sa-i permita fraudarea alegerilor electorale”.
„Consideram ca acest gest este o confirmare a modului iresponsabil in care Basescu isi exercita mandatul de presedinte si arata ca arunca Romania intr-o reala criza politica, pe fundalul unei crize economice”, a acuzat pesedistul.
Mai mult, Geoana spune: „Emil Boc este doar un instrument in mana lui Traian Basescu, care doreste obsesiv sa puna mana pe Ministerul de Interne”.
„Ceea ce mi s-a parut scandalos in sedinta Coalitiei de astazi este ca principalul repros care a fost adus este motivul secundar, dar la fel de principal pentru Traian Basescu, acela al participarii noastre la comisile parlamentare de ancheta in cazurile Ridzi si Udrea”, a acuzat liderul PSD.
„Exista, asadar, un scop de fraudare a alegerilor de catre Traian Basescu si, in mod cert, un amor propriu ranit de faptul ca personaje foarte apropiate au fost sub ancheta parlamentarã”, a incheiat Geoana.
In context, adaug: motivele aceastei demiteri sunt puerile, scoase la intamplare din gunoaie politice si dovedesc o disperare completata cu lipsa capacitatii intelectuale in cadrul PD-L, in fruntea caruia face pe eminenta cenusie Traian Basescu.
Mai adaug ca demiterea, in baza celor afirmate de Dan Nica in cadrul unei sedinte de partid, nu in cadrul guvernului, devine, din punct de vedere juridic, dubioasa si sensibila, puandu-l pune pe Boc intr-o situatie penibila pentru el si pentru partidul sau.
Oare nu le-a dat prin minte ceva mai de Doamne ajuta?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.