Udrea la penal?

Udrea la penal?

0 202

Se pare ca dama de companie a presedintelui Basescuincepe sa simta adiere de miros de gratii, daca totul se desfasoara conform legilor tarii si nu intervine vreun Bau-Bau salvator, cum se tot intampla in asemenea cazuri.
Si asta, chestia cu penalul, se poate intampla pentru ca Ludovic Orban a cerut inceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea. S-o fi saturat si omul de atata obraznicie, tupeu de doi bani si lipsa de bun simt!
Astfel, Ludovic Orban, presedintele comisiei care ancheteaza modul in care au fost cheltuiti banii de catre Ministerul Turismului, a cerut inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Elena Udrea, si aceasta pentru refuzul nejustificat al ministresei de a pune la dispozitia comisiei parlamentare informatiile si documentele solicitate.
Ludovic Orban a anuntat ieri ca forul de ancheta si-a insusit in unanimitate solicitarea de incepere a urmaririi penale impotriva ministrului Elena Udrea, care va fi atasatã raportului final.
„Evident, este rezultatul comportamentului ministrului si al Ministerului Turismului, care este contrar articolului 111 din Constitutia Romaniei, si care prevede obligativitatea fiecarui minister de a pune la dispozitia fiecarei comisii parlamentare toate informatiile si documentele solicitate”, a explicat Ludovic Orban.
Comisia o acuza pe Elena Udrea si de incalcarea legii ministeriale care stabileste, la art. 8, al. 1, litera B, ca „se considera infractiune furnizarea de informatii care nu sunt conforme cu realitatea” catre comisiile de ancheta.
Potrivit liberalului, Comisia va elabora raportul final cel mai tarziu marti, iar miercuri va fi supus la vot.
Daca se va judeca totul cinstit, fara interventii din culise, sunt curios cu ce bicicleta va mai circula prea apropiata Basescului pe un traseu, hai sa ne imaginam, cu plecarea de la Jilava sau Rahova, pe la Slobozia, Margineni, Colibasi-Arges, Aiud,Gherla, Oradea, Miercurea Ciuc, Codlea, Tarsori. Itinerariul poate fi largit si cu vizitarea puscariilor din Moldova. Asta ca, eventual, sa-l insoteasca, in continuare, pe iubitul Traienica Basescu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.