UDMR va semna pentru o motiune de cenzura

UDMR va semna pentru o motiune de cenzura

0 156

UDMR va semna o motiune de cenzura la Legea salarizarii unitare, alaturi de liberali, a anuntat conducerea Uniunii.
Liderul UDMR, Marko Bela, a anuntat ca Uniunea va raspunde la solicitarea PNL si va semna o motiune de cenzura doar la Legea salarizarii unitare, apreciind faptul ca Guvernul a preluat o parte din amendamentele UDMR pe educatie.

Marko Bela a explicat ca, impreuna cu parlamentarii UDMR, a analizat din nou, intr-o sedinta a grupurilor reunite desfasurata in paralel cu sedinta Parlamentului de angajare a raspunderii, cele trei proiecte in discutie.
„Am ajuns la concluzia ca in cazul Legii educatiei, apreciem ca Guvernul a acceptat unele amendamente, s-au facut cativa pasi pentru largirea ariei invatamantului”, a argumentat presedintele Uniunii, adaugand insa ca mai este nevoie de o serie de alte masuri. Deocamdata insa, udemeristii „apreciaza” amendamentele preluate de la ei de catre Guvern, chiar daca textul final nu este intrutotul satisfacator.

„UDMR va raspunde la solicitarea PNL si va semna o motiune de cenzura in legatura cu legea salarizarii unitare. Avem retineri si fata de celelalte proiecte, dar, luand in considerare toate argumentele, daca PNL isi mentine intentia, vom putea semna impreuna cu ei o motiune de cenzura pe salarizare”, a conchis Marko.

Dupa cum se stie, Guvernul si-a angajat raspunderea, ieri, pe Legea educaþiei, pe Legea salarizarii unitare si pe Legea privind reorganizarea autoritatilor si institutiilor publice.
Si uite cum se clatina din balamale si tatani acest guvern de facatura impotriva firii. Poate altul va fi ceva mai productiv, cu conditia sa dispara din el acele lipitori pedeliste care nu-si au locul intr-o asemenea institutie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.