U.E. este antiromaneasca?!!

U.E. este antiromaneasca?!!

0 108
Oricâtă Europă vor fi dorind europarlamentarii români să facă, e datoria noastră să le amintim articolul 3, aliniat 1 din ConstituÅ£ia României: Teritoriul României este inalienabil. Mai mult, România despre care se vorbeÅŸte în articol este definită ca “stat naÅ£ional, suveran ÅŸi independent, unitar ÅŸi indivizibil” (articol 1 ConstituÅ£ie).
Faptul că e stat naţional arată că este forma de organizare a poporului, a naţiunii care locuieşte acest teritoriu, singura care are dreptul să exercite suveranitatea (articolul articol 2, alin. 1) prin organele sale reprezentative, grupate generic sub denumirea de stat, sau direct prin referendum (ibidem).
Din cele spuse până aici rezultă că teritoriul României aparÅ£ine poporului român, fiind doar administrat de ceea ce numim statul român. DistincÅ£ia este importantă, pentru că indiferent ce sceleraÅ£i ar reuÅŸi să ajungă la conducerea statului român la un moment dat sau altul, înstrăinarea teritoriului românesc nu se poate face sub nici o formă, deoarece teritoriul este al poporului care îl locuieÅŸte, singurul care poate decide în mod direct dacă vrea să dea o palmă de pământ cuiva sau vrea doar să dea o palmă politicilor trădătoare de Å£ară care se fac în numele său de decenii bune. Dacă la aceasta mai adăugăm ÅŸi articolul 152, aliniat 1 din ConstituÅ£ie, care spune că dispoziÅ£iile prezentei ConstituÅ£ii privind caracterul naÅ£ional, independent, unitar ÅŸi indivizibil al statului… integritatea teritorială… nu pot forma obiectul revizuirii ConstituÅ£iei, ne rezultă că cei ce visează mai multă Europă pe pământ românesc se pot trezi acuzaÅ£i de înaltă trădare la un moment dat.
Partea bună a articolului 152 este că permite abrogarea articolului 148 din ConstituÅ£ie, introdus în mod fraudulos de guvernarea din 2003 prin celebrul referendum în care au votat ÅŸi câinii maidanezi ÅŸi raÅ£ele sălbatice, care tocmai se pregăteau să plece din Å£ară. Acest articol anulează practic suveranitatea poporului român, exprimată prin activitatea legislativă a parlamentului care îl reprezintă, impunând legislaÅ£ia unui stat străin ca normativă ÅŸi prioritară legislaÅ£iei contrare interne. Atrag atenÅ£ia că chiar dacă UE vine înveÅŸmântată în Ileana Cosânzeana ÅŸi ESTE BAGATA astfel pe gâtul românilor, cedarea teritoriului naÅ£ional acestui stat este o trădare similară oricărei cedări teritoriale, Numai că e mai ruÅŸinoasă, pentru că s-a realizat prin TRADARE PURA , nu prin neputinţă militară, cum s-a întâmplat în anii 1940.
 
R. Horia
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.