TVR si CNA au presedinti!

TVR si CNA au presedinti!

0 188

Alianta politica dintre PSD si PNL confirmata din nou. Un interimat ce tinea de mai multe luni a fost stopat de catre Parlament. Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor i-a confirmat pe Alexandru Sassu presedinte al Consiliului de Administratie al TVR si pe Rasvan Popescu in functia de presedinte al Consiliului National al Audiovizualului.


Votarea celor doi s-a facut in lipsa parlamentarilor PD si PLD, care au protestat fata de amanarea numirii unor candidati propusi de Presedintie si de PD in Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane si in cel al Societatii Romane de Radiodifuziune.


Cei doi si-au obtinut mandatul de presedinte de la parlamentari, cu 247 de voturi pentru si 2 impotriva. Mandatul este valabil pana in iulie 2011.


Dupa numararea voturilor cei doi au facut declaratii de presa.


Alexandru Sassu (PSD): Problema manageriala, atat din punct de vedere al finantelor, cat si al structurii organizatorice.


Rasvan Popescu (PNL): Ne pregatim sa asimilam la nivel legislativ viitoarea directiva pentru media audiovizuala, pe care o asteptam undeva la sfarsitul lunii octombrie sa fie adoptata la Bruxelles; ea aduce multe lucruri bune pentru televiziuni, se relaxeaza publicitatea, fara sa depaseasca in acelasi timp timpul de publicitate.


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.