Turismul din Sibiu este prezentat pe site

Turismul din Sibiu este prezentat pe site

0 198

Primaria Sibiu lanseaza oficial un site care va promova Sibiul si imprejurimile din punct de vedere turistic.
„Pana in prezent oferta turistica a Sibiului era cuprinsa pe site-ul oficial al orasului. Datorita dezvoltarii in acest domeniu si a imbogatirii ofertei turistice a orasului, am considerat ca acest site nou este necesar pentru a oferi mai multe informatii si pentru a evidentia obiectivele turistice.” a declarat primarul Klaus Iohannis in conferinta de presa.
Site-ul a fost conceput dupa o analiza a paginilor de internet a principalelor orase cu potential turistic din Europa, pentru a realiza un produs la nivelul tendintelor actuale. Principalele trasaturi ale noilor site-uri de turism din Europa sunt eleganta si claritatea designului, trasaturi care definesc si site-ul turistic al Sibiului.
Sectiunile de baza ale site-ului – Informatii practice pentru turisti, Obiectivele de vizitat, In timpul liber si Imprejurimile Sibiului – urmaresc de fapt, in aceasta ordine, traseul unui turist obisnuit care doreste sa viziteze orasul nostru.
In prima sectiune, Informatii practice, turistul isi pregateste vizita afland informatii detailate despre cum poate ajunge la Sibiu (cursele aeriene, mersul trenurilor, harta auto), unde se poate caza, InformaTii utile pe care un turist trebuie sa le cunoasca. Modulul “Hoteluri” prezinta toate unitatile de cazare din oras, fiecare din acestea prezentat in detaliu, cu fotografii si date de contact. Turistul gaseste in aceasta sectiune informatii necesare imediat dupa sosirea la Sibiu: adresele Centrelor de Informatii si informatii despre transportul local, cum se poate deplasa.
Sectiunea urmatoare cuprinde informatii despre obiectivele turistice din oras: muzee, biserici istorice, cetatea Sibiului, parcuri si zone de agrement si prezentarea prin intermediul unei harti interactive a orasului vechi, a tuturor obiectivelor declarate monumente istorice prin pozitionarea lor pe harta, fotografii si o scurta descriere.
In sectiunea “Timpul liber” este prezentata o baza de date cu toate localurile din Sibiu alaturi de fotografii ale acestora.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.