Tunning in procesul de divort al lui Cioaca

Tunning in procesul de divort al lui Cioaca

0 138

Ieri s-a consumat la Judecatoria Brasov primul termen in procesul de divort pe care politistul brasovean i l-a intentat sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Scurta infatisare a fost si ultima care se va desfasura la Brasov; instanta a decis sa stramute procesul la Pitesti, orasul natal al lui Cioaca si localitatea sa de resedinta in prezent. Acesta a fost si motivul pentru care instanta brasoveana a ridicat o exceptie in privinta competentei sale de a judeca speta Cioaca; decizia stramutarii a venit dupa cateva ore de deliberari.
Politistul a aparut la judecatorie insotit de avocata sa, cu un ceas intarziere fata de ora programata. A afisat acelasi suras pe care il expunea camerelor de filmat in primele etape ale anchetei, inca de cand a descins dintr-o limuzina luxoasa, marca BMW X5. La iesirea din sala de judecata, arata la fel de radios si s-a strecurat pe bancheta de piele a jeep-ului cu aceeasi dexteritate cu care coborase. Singurul moment neplacut a fost pentru Cioaca descoperirea ca nevasta disparuta era reprezentata la proces de mama sa, Emilia Ghinescu, cu care este in relatii din cele mai proaste.
Se pare ca, de la disparitia Elodiei, politistul a dat de bani. Si inca foarte multi, daca e sa judecam dupa vehiculul cu care a venit la proces. Potrivit unor surse din anturajul politistului, Cristian Cioaca a incheiat in ultimele luni mai multe tranzactii imobiliare foarte profitabile. La capitolul masini, n-a dus-o rau nici inainte de disparitia nevesti-sii. Pe vremea aceea se deplasa la volanul unei automobil Peugeot 407, cel in care anchetatorii au descoperit pete de sange si alte obiecte care il incriminau. Politistii au retinut masina, dar Cioaca nu a ramas pe jos. Momentul a coincis cu trecerea de la marcile frantuzesti la cele nemtesti. O admiratoare de origine romana din Germania i-a trimis cadou un bolid BMW seria 3, ca sa nu fie nevoit sa se plimbe cu taxiul de la o audiere la alta. Puternicul automobil primit de pomana nu se compara insa cu bijuteria de culoare alba cu care a aparut ieri la proces si pe care a achizitionat-o in leasing.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.