Tudor Gheorghe, in concert la Brasov

Tudor Gheorghe, in concert la Brasov

0 61

In perioada 24 martie – 23 aprilie, cunoscutul artist Tudor Gheorghe deruleaza un turneu in 17 orase ale tarii cu cel mai nou spectacol al sau „La margine de imperii”. Spectacolul va putea fi urmarit de fanii artistului din Craiova, Targoviste, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Baia-Mare, Oradea, Timisoara, Alba-Iulia si Sibiu.
Si brasovenii se vor bucura de piesele lui Tudor Gheorghe, la spectacolul pe care artistul il va sustine la Centrul Cultural “Reduta” in data de 14 aprilie 2008.
Pe toata durata turneului “La margine de imperii”, Tudor Gheorghe va fi acompaniat de un taraf format din Viorel Iordache – vioara, Floricel Gheorghe la tambal, Liviu Preda – braci si Ionel Feraru – la contrabas. Premiera mult asteptatului spectacol a avut loc la Craiova (Teatrul National) in data de 24 martie.
Muzica din concert este mai putin cunoscuta, fiind culeasa si prelucrata dintr-o carte aparuta doar in limba germana, in 1938, Tudor Gheorghe dorindu-si „sa completeze zestrea romaneasca cu texte total necunoscute”.
Tudor Gheorghe le va povesti brasovenilor cum e „La margine de imperii” in cadrul show-ului ce va avea loc la Centrul Cultural Reduta din Brasov. Dupa ce a impregnat toata tara cu „Parfumele nebunelor dorinti”, artistul oltean provoca publicul cu un nou spectacol, care va fi „de cu totul alta factura” si va beneficia de „o muzica foarte speciala”, dupa cum l-a descris artistul insusi.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.