Trupa Akcent va concerta in Kasho Club din Brasov

Trupa Akcent va concerta in Kasho Club din Brasov

0 106

Trupa Akcent vor sustine un concert in Kasho club Brasov pe 13 ianuarie, de la ora 23:00.
Dupa ce in 2010 au spus povestea celor 1001 de nopti dance fierbinti in cluburile din Orient, bucurandu-se de un real succes, trupa Akcent ajunge pentru prima data in Kasho Club!
Povestea Akcent a inceput in anul 2001.
Componentii trupei Akcent au fost initial: Adrian Sana, Mihai Gruia, Marius Nedelcu si Sorin Brotnei. Marius Nedelcu a parasit trupa, locul i-a fost luat de Corneliu (ex-Bliss), apoi Corneliu a renuntat iar Akcent a ramas in formula de trio.Componentii formatiei Akcent, sunt din 2008: Adrian Sana, Mihai Gruia si Sorin Brotnei.
Primul capitol Akcent a inceput cu succesul piesei « Ti-am promis » in iarna lui 2001 si a continuat cu aparitia albumului « In Culori » la inceputul anului 2002.
In 2003 odata cu lansarea celui de-al doilea album semnat Akcent, « 100 BPM », s-a demonstrat tuturor ca Akcent nu este o « trupa de-o vara ». « Buchet de trandafiri » a fost hitul ce a readus Akcent in fruntea clasamentelor.
Povestea continua in 2004 cu un nou album ce aduce publicului o schimbare de stil muzical in piesele Akcent. « Poveste de viata » este numele albumului lansat in luna mai 2004 si aduce doua hituri : « Poveste de viata » si « Spune-mi (Hey Baby !) ».
In anul 2005 la povestea Akcent se adauga noi paragrafe, despre albumul « S.O.S. », al carui single « Dragoste de inchiriat » a ocupat pozitii fruntase in topurile romanesti. Varianta in limba engleza a aceleiasi melodii, « Kylie », a dechis portile Europei pentru muzica celor patru baieti. Dupa debutul international al piesei din mijlocul verii cand Radio Slam FM din Olanda a prezentat-o ca fiind un viitor succes european, « Kylie » a ocupat primele pozitii in clasamentele din Olanda, Belgia, tarile Scandinave, Franta, Ucraina, Grecia, Turcia si Bulgaria.
Primavara lui 2008 a adus vant de schimbare in formatia Akcent. Dupa 7 ani de la debut, Marius a parasit echipa iar lui Adi, Mihai si Sorin li s-a alaturat Corneliu, fost component al trupei Bliss.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.