Trotuare curate la Brasov

Trotuare curate la Brasov

0 150

Curatenia de toamna la Brasov incepe odata cu startul campaniei „Trotuare Curate in Brasov”. Concret, incepand cu data de 2 octombrie 2009, Centrul Pilot de Voluntariat Brasov a dat startul respectivului proiectului in cadrul campaniei nationale CARAVANA „Urmeaza voluntarii!”.
Concret, voluntarii Centrului Pilot de Voluntariat vor instala la Brasov in cateva locatii centrale ale orasului panouri pe care trecatorii vor putea lipi guma de mestecat folosita. Prin acest mod se incearca eliminarea tendintei de a arunca guma folosita pe jos, guma care se poate vedea pe toate trotuarele din Brasov. Inedita campanie, CARAVANA „Urmeaza Voluntarii!”, a demarat in data de 2 octombrie a.c. la Cluj-Napoca si urmeaza traseul Sibiu – Brasov – Constanta – Bacau – Iasi – Satu Mare – Oradea – Simeria – Resita – Vladesti – Slatina – Craiova – Bucuresti, unind prin intermediul voluntarilor, care vor porni la drum din fiecare „statie”, comunitatile din aceste locatii, inspirandu-le la actiune in beneficiul semenilor lor.
Aceasta bine-venita campanie isi propune sa cheme la implicare oamenii din 14 comunitati diferite si sa inspire o tara intreaga sa le urmeze exemplul. Pana pe 21 octombrie, urmele voluntarilor CARAVANEI vor trasa concentric pe harta Romaniei semnele entuziasmului si dedicarii lor, inspirand oamenii din comunitatile locale din intreaga tara sa fie ALTFEL, sa renunte la nepasare si sa se implice dupa puterile fiecaruia, pentru a aduce o schimbare pozitiva in viata semenilor lor si in a localitatii in care traiesc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.