Troleibuze second-hand de import la RAT Brasov

Troleibuze second-hand de import la RAT Brasov

0 80

RAT Brasov isi mareste?parcul auto cu 10 achizitii ce par a fi nou-noute. Este vorba despre 10 troleibuze elvetien care au fost cumparate second-hand. Acestea sunt torleibuze duble, de mare capacitate care vor fi puse in functiune cat mai curand.


Primarul Scripcaru a explicat care vor fi traseele pe care acestea vor intra?: „Aceste masini sunt aduse din Elvetia, asa cum am mai adus anul trecut alt lot de zece troleibuze. Si s-a vazut ca sunt foarte bune si arata aproape ca noi. Vor intra pe traseele de troleibuz si le vor inlocui pe cele de capacitate mai mica, pentru a imbunatati ritmul si conditiile de transport”.


Se pare ca RAT Brasov intentioneaza sa creeze si o linie externa, linia 20, cea care duce in Poiana Brasov?: „Luat din punct de vedere financiar, cred ca acea linie ar putea foarte bine sa fie externalizata. Cei de la RAT analizeaza acum aceasta posibilitate, care ar reduce o parte din costurile acestei regii locale. Aceasta linie ar putea fi preluata de transportatori privati, in anumite conditii de tarif, capacitate si calitate, sub monitorizarea primariei”, a mai declarat primarul Brasovului.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.