Trei zile non-stop de Festival Electronic in premiera la Brasov

Trei zile non-stop de Festival Electronic in premiera la Brasov

0 62

Primul festival electronic din Brasov a inceput vineri dimineata si se va desfasura, non-stop, pe parcursul a 72 de ore, in localitatea Tarlungeni, pe spatiul targului auto din localitate, unde a fost amenjata o scena cu front principla de 24 de metri, iar puterea sound-ului fiind asigurata la 40.000 W.


Fundatia Transilvania Expres si DTC Brasov, organizatorii acestui festival, spun ca acest eveniment este cel mai mare festival de acest gen din tara noastra, avand in vedere ca sunt invitati peste 36 de artisti si producatori, dintre care 14 sunt straini, iar 11 dintre acesti se afla in premiera la noi in tara, dar si ca se va desfasura indiferent de conditiile meteo, fiind pregatiti pentru orice fel de situatie.
Pe langa DJ cunoscuti din tara si de peste hotare, se vor organiza concursuri de skateboarding, de bikeri, dar si de graffiti. De asemenea, sambata, va avea loc o „Summer Street Parade”, pe un traseu stabilit din centrul municipiului Brasov, pana la poligonul auto din Tarlungeni.


?


Biletele au fost puse in vanzare, costul uni zile fiind de 20 de lei. Se pot cumpara si la pachet, astfel incat pentru doua zilea, pretul unui bilet fiind de 35 de lei, iar pentru toata perioada festivalului se va ridica la 450 de lei.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.