Trei proiecte pentru Brasov

Trei proiecte pentru Brasov

0 57

Saptamana aceasta s-a discutat in Consiliul Local despre realizarea a trei proiecte importante in Municipiul Brasov. Este vorba despre un centru de afaceri, un centru expozitional si un cartier mai mic.
Centrul de afaceri urmeaza sa fie construit in zona de nord a orasului. Aici vor exista un centru de informare, laboratoare stiintifice, spatii multimedia, birouri sau sali pentru conferinte. In acest centru de afaceri ar trebui sa-si poata desfasura activitatea aproximativ 20 de firme. Investitia necesara pentru construirea acestui obiectiv se ridica la 16 milioane de euro.
Conform adevarul.ro, se doreste construirea si a unui centru expozitional. In acest sens conducatorii orasului urmaresc sa atraga fonduri europene. Acest centru se va intinde pe 15 ha de teren, langa Institutul Cartofului. Centrul expozitional ar trebui sa fie de marimea lui Romexpo, din Bucuresti, si costa 50 de milioane de euro.
In final, pe locul pe care se afla Hidromecanica urmeaza sa se realizeze blocuri de locuinte, un hotel, spatii comerciale, cladiri de birouri, toate pe o suprafata de patru ha. De asemenea, in zona vor fi construite 1.264 de locuri de parcare. Investitia aceasta va trece de 30 de milioane de euro.

P.I.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.