Transylvania Tourism Fair la ITC Brasov

Transylvania Tourism Fair la ITC Brasov

0 192

”Transylvania Tourism Fair” este un targ regional care se adreseaza, cu precadere, oricarui ”jucator” din domeniul turismului din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu, precum si din plan national si international.
Manifestarea este organizata de Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru (www.anat.ro) si va avea loc in perioada 8 – 10 mai 2009, in pavilioanele centrului expozitional International Trade Center din Brasov, in aceeasi perioada in care se desfasoara festivitatile legate de Zilele Brasovului, eveniment emblematic al orasului.
Evenimetul se adreseaza: agentiilor de turism si touroperatorilor, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, proiecte si investitii turistice, invatamant si formare, profesionala in turism, cultura, promovare si marketing turistic, editurilor si publicatiilor din turism, etc.
Taxa de participare este de 150 EUR / expozant, la care se adauga un tarif / chirie spatiu amenajat de 60 EUR / mp (standuri de 6 mp, 7 mp, 8 mp, 9 mp, 10 mp si 12 mp, conform organigramei). In cazul in care doriti sa participati cu un stand personalizat, veti plati un tarif / chirie de 40 EUR / mp. Preturile nu includ TVA!
Agentiile de turism membre ANAT beneficiaza de reduceri substantiale, respectiv o taxa de participare de 100 EURO si un discount de 50% pentru chirie spatiu amenajat, respectiv 30 EURO / mp. Preturile nu includ TVA. Practic am reusit sa mentinem preturile de anul trecut!
Alocarea standurilor se va face in ordinea inscrierilor transmise la Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru. In cazul in care doriti sa deventi membrii A.N.A.T. va rugam sa ne contactati pentru a va prezenta avantajele si conditiile de inscriere.
Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzatoare (presa scrisa si televiziune), iar pe parcursul acestuia se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.. Mai multe informatii despre primele editii pot fi vizualizate pe site-urile oficiale ale targului (www.transylvaniatourismfair.ro si www.ttf.ro) unde puteti vizualiza de asemenea organigrama celei de a III-a editii, cu inscrierile la zi.
Programul evenimentului arata in felul urmator:
Vineri. 8 mai
Deschiderea oficiala a TTF 2009 – 10.00
Vernisaj expozitie foto Mihai Moiceanu – 10.30
Locatia: incinta ITC / pavilion A
“Himalaya în s ase feluri”. Slide show. Prezinta Mihai Moiceanu – 15.30
Locatia: incinta ITC / sala de conferinta
Sambata, 9 mai – “Ziua Specialistului”
“Educatia în turism. Prezent si viitor.” – 15.00
Masa rotunda cu participarea unita tilor de profil:
Universitatea Transilvania, FMT, AHA, CNIT, HR Analytics
Locatia: incinta ITC / sala de conferinta
Duminica , 10 mai
Tombola TTF 2009 – 15.00
Locatia: incinta ITC / pavilion A
Nota : Pe parcursul manifestarii vor avea loc scurte programe artistice sustinute de
Filarmonica Brasov, Ansamblul Plaiuri Dobrogene si formatia de dans folcloric din Rasnov.
Pentru alte informatii despre acest eveniment, accesati www.ttf.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.