Trăim într-o lume plină de necunoscute! Sistemele de Rețele planetare și controlul...

Trăim într-o lume plină de necunoscute! Sistemele de Rețele planetare și controlul minții umane!

0 360

În afară de tehnologia de implantare a minusculelor cipuri utilizată de extratereștrii Gri și non-binevoitorii din Zeta-Reticuli atunci când răpesc diferiți indivizi umani, mai există și alte dispozitive pentru controlul minții umane…de asemenea, există și dispozitive electronice pe care guvernele le folosesc pentru a manipula psihic populația. Chiar și undele emise de sistemele HAARP și turnurile GWEN (frecvențe ce interferează cu undele cerebrale) creează efecte oarecum superficiale, comparativ cu efectele create de Rețelele Energetice, vechi de mii și mii de ani, ce înconjoară Pământul. Respectivele Rețele pot fi utilizate pentru a manipula evoluția întregii vieți de pe planetă, și chiar însăși evoluția planetei. Oricum, Sistemele de antene guvernamentale pot fi conectate la Sistemele globale folosite de civilizații ET non-benevolente.

Este vorba despre vaste rețele globale dezvoltate de civilizații ET, ce utilizează diferite tehnologii scalare bazate pe o rețea cristalină de “microcipuri”. Aceste rețele sunt denumite Sisteme PIN (Pylon Implant Networks). Totodată, există și Sisteme APIN (Atlantis Pylon Implant Networks) și Sisteme LPIN (Lemuria Pylon Implant Networks).

Înainte de vă prezenta povestea acestor imense Rețele, trebuie subliniat faptul că oricărui individ uman i s-a implantat în subconștient și/sau în corpul său eteric un Complex-standard de Programe. Deoarece toți avem aceeași configurație neuronală, aceste implanturi mentale individuale pot activa implanturile altor indivizi, realizându-se astfel un anumit tipar al controlului psihic al maselor.

Să aruncăm acum o privire asupra Sistemelor-rețea la nivel mondial, capabile să sprijine evoluția noastră…sau, dimpotrivă. Toate informațiile tehnice cu privire la aceste APIN-uri și LPIN-uri au fost transmise de Entități ce lucrează cu Ashayana Deane.

Aceste Sisteme tehnologice globale operează în spațiul interior. Din nefericire, datorită sistemului nostru educațional și cunoștințelor noastre actuale, specifice și conforme acestei realități 3D în care existăm (articolul a fost scris în anul 2006), este posibil ca cititorul să nu aibă o noțiune prea clară, sau să aibă una vagă, a ceea ce este definit ca spațiu-interior. Pentru a crea o imagine a ceea ce este spațiul-interior să ne imaginăm un burete sferic cu o suprafață relativ netedă, cu câteva orificii (pori) în interior. Luând în considerare această analogie, spațiul nostru tridimensional, privit din Univers, ar fi reprezentat de suprafața buretelui. Așadar, spațiul-interior ar corespunde interiorului buretelui și noi l-am vedea ca fiind acele orificii ce formează niște tuneluri prin acel „spațiu-interior” (găuri de vierme, găuri negre, portaluri dimensionale). Desigur, trebuie să se ia în considerare faptul că aceste deschideri interioare prezintă diferite proprietăți spațio-temporale, o gaură de vierme oferind o conectivitate aproape instantanee între un anumit loc de pe suprafața buretelui (spațiul nostru 3D) și un altul, aflat la o anumită distanță. Cititorul trebuie să ia în considerare (dacă, bineînțeles, dorește acest lucru) faptul că există un spațiu-timp mult mai vast, dincolo de spațiul nostru tridimensional vizibil, însă acest spațiu-timp este localizat chiar aici, în interior… nu de-a lungul unei linii drepte în spațiu (suprafața buretelui). Pentru a avea o reprezentare a unui model real, se poate vizualiza o gaură de vierme ce leagă o Matrice de Timp, cu o alta. Gândiți-vă la această Matrice de Timp ca fiind un sector al Galaxiei ce se extinde în interiorul spațiului galactic, fiind astfel mult mai mare decât spațiul tridimensional vizibil nouă.

Sistemele formate de către aceste Rețele APIN au fost proiectate având forme de creaturi (animale, păsări), astfel încât atunci când sunt localizate de echipamente video-radionice folosite de civilizații ET să poată fi identificate imediat. În unele cazuri, aceste forme terestre îi reprezintă pe creatorii lor. Nu este o coincidență faptul că multe creaturi de pe Pământ se aseamănă cu forme de viață extraterestre avansate: lei, pisici, reptile, insecte, păsări, etc. Există Agende (Programe) ET ce presupun crearea de extensii ale formei lor fizice, adaptate vieții de pe Pământ…formele terestre de viață le conferă o conexiune conștientă și permanentă cu planeta noastră.

APIN-ul Leul Alb

APIN-ul Leul Alb

Revin, menționând din nou că acest articol este o prezentare obiectivă a unei realități neștiute, ascunse, ocultate…o realitate cu care mintea și conștiința unui individ uman obișnuit nu sunt familiarizate.

Primele APIN-uri au fost create în urmă cu aproximativ 5.5 milioane de ani de către Fondatorii Galactici, o civilizație extrem de avansată. Rasa Leonină (Felină) a creat Tiparul „Marele Leu Alb” (the Great White Lion), iar Rasa Aviană a creat Tiparul „Vulturul Auriu” (the Golden Eagle), corespondentele lor fizice pământene. Aceste prime două Tipare au fost create pentru a oferi un punct de sprijin Pământului…au format o barieră energetică, un scut împotriva interferențelor energiilor de joasă vibrație ce produc stagnarea evolutivă, sau chiar o posibilă involuție. Lăsate nesupravegheate, rasele umane au involuat…până la urmă, iată că posibila involuție a devenit o certitudine. Datorită fenomenului cunoscut sub denumirea de rezonanță electro-magnetică terestră, aceste două APIN-uri Originare, ce interferau energetic cu Tiparul Originar ADN, trebuiau să consolideze structura Câmpului EM planetar. Prin susținerea Structurii Morfogenetice planetare (Codurile și Tiparul ADN planetar), aceste Rețele APIN au realizat suportul energetic corespunzător pentru ADN-ul și Conștiința întregii Vieți de pe planetă.
Rolul lor primordial a fost acela de a asigura evoluția pe o treaptă superioară a vieții biologice și a planetei însăși, în perioadele Ciclurilor Ascensionale.

Rețelele benefice sunt: Marele Leu Alb, Patru Fețe Umane (the Four Faces of Man), Taurul Albastru (the Blue Oxen) și Vulturul Auriu. Ultimele două au fost re-structurate de către rase ET invadatoare, Vulturul Auriu fiind redenumit Vulturul Alb (the White Eagle). Rețelele controlate de aceste rase ET sunt: Phoenix, Vulturul (the Falcon), Șarpele (the Serpent), Dragonul, Porumbelul (Dove)NET (Nibiru Electrostatic Transduction), Rețeaua NDC (Nibiru Diodic Crystal) și, cele la care am făcut deja referire, Vulturul Alb și Taurul Albastru. Toate aceste Rețele se activează atunci când se manifestă un Ciclu Ascensional. În cazul Pământului, Ciclu Ascensional Planetar are loc o dată la 26.556 ani, și numai atunci când mecanica acestui proces funcționează în mod corespunzător. Din nefericire pentru noi, acest proces e eșuat timp de opt cicluri consecutive. Câteva dintre aceste Rețele globale (NDC, de exemplu) sunt activate prin impulsuri sonice scalare, direcționate artificial.

Componentele ce alcătuiesc Rețelele APIN sunt conectate între ele folosindu-se o tehnologie bazată pe o structură cristalină, asemănătoare cu structura microcipurilor PC. Fondatorii au construit Rețelele APINpentru generarea energiei libere, stabilizarea climei, vindecare și comunicații planetare și interstelare.

Principalii jucători ai Dramei Îngerilor Căzuți, dramă în care am fost prinși și noi, sunt Nibiruani Annunaki și Pleiadieni (care s-au aliat, apoi, cu Anunnaki din Andromeda), Anunnaki Jehovieni, Draconieni din Zeta-Reticuli și Draconieni ce lucrează împreună cu Zeta-Rigelieni. În anul 2000, multe din aceste grupări rivale au format UIR (United Invader Resistance), o alianță temporară, în încercarea de a contracara acțiunile Gardienilor-Fondatori.

Marele Leu Alb și Vulturul Auriu au fost create de către Gardienii-Fondatori și Rasele Originare. APIN-ul Leu a fost creat de Rasele Leonine de Elohei Christici, iar APIN-ul Vultur de Rasele Aviane de Seraphei. De reținut că Rasele Elohim și Serafim sunt derivate din Rasele Elohei și Seraphei…acestea două din urmă reprezintă liniile genealogice galactice principale. Câteva dintre Rasele Elohim au degenerat (decăzut) în Rasa Anu-Elohim, cea care i-a creat pe invadatorii Anunnaki. Rasa umană nu este un produs al acestei linii, ci descinde direct din EloheiRasele Seraphei au degenerat în Rasa Serafim. Această linie genealogică este la originea Raselor Anunnaki, Raselor Oamenilor-Păsări și a Speciilor Reptiliene (linia genealogică respectivă este prezentată detaliat în materialele despre Gardienii-Fondatori).

APIN-ul Vulturul AuriuAPIN-ul Vulturul Auriu

Astfel, APIN-ul Leu reprezintă imaginea Rasei Leonină. Rețineți că Sfinxul, care a avut inițial un cap de leu, a fost construit pentru a omagia Fondatorii din Rasa Leonină, dar Anunnaki l-au modificat și remodelat.
Inima APIN-ului Leu este situată în centrul energetic 12-Dimensional (12D) ce corespunde unei regiuni din Franța. APIN-ul Leu stabilizează cele 12 Linii Principale (de forță) „verticale” terestre. APIN-ul Vultur este ancorat pe Poarta stelară D8 (Centrul de control) și stabilizează cele 12 Linii Principale „orizontale” terestre. Leul stabilizează liniile de Câmp Nord-Sud, iar Vulturul stabilizează liniile de Câmp Est-Vest.

În jurul anului 75.000 î.Ch. câteva grupări Drakoniene au creat APIN-ul Dragon. În prezent, capul Dragonului cuprinde estul Siberiei, China și Japonia, iar corpul său ajunge până în America de Sud. APIN-ul Dragon este programat să funcționeze ca o matrice energetică de sens contrar celei care formează Poarta Stelară Originară D10, și are rolul de a forma o punte de legătură între Pământ și planetele din Matricea Fantomă. Scopul rebelilor Drakonieni este acela de a învinge atât Gardienii-Fondatori cât și alianța UIR, în bătălia finală ce va avea loc în perioada cuprinsă între anii 2000 și 2017.

APIN-ul DragonAPIN-ul Dragon

Matricea Fantomă este o Structură energetică cu o frecvență de vibrație scăzută în mod artificial, ce se manifestă ca o Entitate separată în/pe Subnivelele de joasă-frecvență ale Matricei 12D Originare. Matricea 12D Originară a fost fragmentată și apoi re-stucturată, în mod repetat, începând de acum cca 250 milioane de ani, cu ajutorul unor tehnologii avansate ce utilizează energii de impuls scalar, rezultând un Sistem 11D, de tip Gaură Neagră. Gardienii au separat imediat cele două Matrici, construind un baraj energetic ce s-a manifestat aidoma unui „perete temporal”, în încercarea de a ține la distanță invadatorii și de a preveni această perpetuare a procesului „Fragmentare și re-structurare ciclică, repetată” a Matricei 12D Originare.

APIN-ul Șarpe a fost creat tot în timpul acestei perioade, de Annunaki și Pleiadieni de pe Nibiru. Acest APINeste ancorat pe Porțile Stelare D 4-5-11 creând, de asemenea, o structură energetică opusă celei originare, și se conectează la Planeta Fantomă Nibiru (precum și la alte planete), prin portalul Phoenix din Triunghiul Bermudelor. APIN-ul Șarpe folosește tehnologia Implant Spike-site (Implant în Zona Pivot) și se conectează cu Rețeaua NDC, Gizeh, etc, fiind re-activat la începutul celui de-al XVIII-lea secol.

APIN-ul ȘarpeAPIN-ul Șarpe

Rețeaua NDC (Nibiru Diodic Crystal) a fost creată în jurul anului 25.500 î.Ch. de Pleiadienii de pe Nibiru și Anunnaki din Andromeda. Un Cristal a fost inserat adânc în scoarța terestră, în zona în care, mai târziu (cca 3100 î.Ch.), a fost construit Ansamblul arhitectonic de la Stonehenge, monument conceput pentru a contracara energiile NDCRețeaua NDC este activată de pe nava de luptă „Pelin” (Steaua Pelin din Biblie), ce acționează ca o stație-releu pentru frecvențele scalare emise de pe Nibiru. De asemenea, există 24 de Temple Nibiruane de Cristal (localizate în interiorul Pământului) ce pot fi folosite pentru a activa Rețeaua NDC. Energiile Cristalului ies la suprafața Pământului, apoi, prin intermediul a 16 fluxuri scalare, se împrăștie sub formă de programe informaționale ce mențin și perpetuează (pentru cei nou-născuți) ADN-ul mutant…așa-numitul ADN „fantomă”, rezultat în urma modificării genetice a ADN-ului originar, prezent în toate formele de viață de pe această planetă. Aceste 16 fluxuri scalare formează o „roată cu 16 spițe”, și a fost realizată prin inversarea merkabei planetare (o dublă oscilație în spirală) și modificarea axei de rotație a acesteia, prin schimbarea momentului (impulsului) unghiular. Acest mecanism inversează valorile codurilor originare ale grilei energetice a Pământului.
Ansamblul arhitectonic de la Stonehenge a fost construit având o geometrie specială, cu rol de blocare a energiilor Cristalului. Rețeaua NDC este parte a așa-zisei Rețele de Bariere Circulare Mihail-Maria, ce se manifestă prin câteva mici vortexuri, în America de Nord. În prezent, acest Sistem de control include APIN-ul Vulturul Alb și este utilizat pentru a difuza programe scalare subliminale de control mental. Undele emise prin Rețeaua NDC blochează și inversează polaritatea câmpului EM terestru între anumite zone ale rețelei axiotonale (verticale) și rețeaua liniilor de câmp orizontale, creând o matrice „Tablă de șah”, cu frecvențe active și latente, ce alternează ciclic. Acest lucru a creat o imensă mutație pe „tabla de șah” a vieții de pe Pământ: ADN-ului „fantomă”.

Rețeaua NDCRețeaua NDC

Scopul creării Rețelei NDC a fost acela de a se putea declanșa inversarea polilor magnetici tereștri, dar a fost deconectată de Pelin, în anul 2002, prin tehnici speciale. Cu toate acestea, Rețeaua NDC ar putea fi în continuare eficientă, activând în Rețeaua NDC de pe Pământul paralel (chiar și planetele sunt dual-polarizate, la fel cum există particule și antiparticule). Ca urmare, UIR a încercat să activeze toate vortexurile Rețelei de Bariere Circulare Mihail-Maria pentru a o lega cu Stonehenge și a reface conexiunile între zona respectivă și Pelin, în încercarea de a sincroniza energiile scalare ale APIN-urilor Vultur și Phoenix și de a reactiva toate APIN-urile lor. Impulsurile sonice scalare folosite în această încercare au creat o distorsiune majoră la nivel planetar ce a avut ca efect generarea unei puternice mișcări de mase de aer, cunoscută sub numele de Uraganul Andrew.

Rețeaua NET (Nibiru Electrostatic Transduction) a fost ancorată în Pământ folosind Rețeaua NDC și Nibiru Crystal Temple, în timpul Rebeliunii luciferice, în jurul anului 25.500 î.Ch. Rețeaua NET interferează cu sistemul rețelei interioare a Pământului creând o „interferență” sau un câmp electrostatic de forță ce învăluie planeta.
Rețeaua NET are ca scop bruierea și/sau oprirea semnalelor de intrare-ieșire, în special cele care creează conexiunea cu frecvențele dimensionale superioare, creând un fel de carantină energetică prin care civilizația umană este izolată de conexiunile sale (naturale) cu conștiința sa de grup/specie și nivelurile spirituale de înaltă vibrație…acest câmp electrostatic interferează existența naturală a omului și constituie o inserție holografică. Această Rețea 4-Dimensională este declarată a fi un „dezastru astral„. Ea a fost recalibrată în anul 9558 î.Ch, blocând progresiv toate comunicările naturale către, și dinspre Pământ. Recalibrarea a fost făcută de Anunnaki, în scopul de a-i diminua frecvențele D4, la D3, pentru un control mai facil al umanității, în timpul Ciclului Ascensional 2000-2017.

Rețeaua NETRețeaua NET

În timpul așa-numitei Rebeliuni lucifericeAnunnaki Jehovieni au creat APIN-urile Porumbel și Ramura de Măslin și au instalat și activat APIN-ul Șarpe. De asemenea, au re-setat Vulturul Auriu pe un tipar energetic inversat, opus celui natural-organic, redenumindu-l Vulturul Alb și conectându-l la Rețeaua NDC. Vulturul Alb (pleșuv) a devenit apoi simbolul SUA. Există câteva grupări ET concurente ce doresc să preia controlul asupra APIN-urilor Fondatorilor, folosindu-se de tehnologii sonice scalare pentru a bloca și a inversa fluxurile energetice naturale, încercând astfel să-și alimenteze și să-și extindă propriile Sisteme. Acest lucru poate provoca disfuncționalități majore pe planetă.

APIN-urile Porumbel și Ramura de MăslinAPIN-ul Porumbelul și ramura de măslin

APIN-ul Porumbel creează scurgeri de energie către Pământul paralel și funcționează pe tiparele energetice inverse D 7-9-11, creând o mișcare inversă de rotație a planetei. El poate trimite impulsuri scalare subsonice către obiective precise și poate fi utilizat ca o armă, la fel ca APIN-urile Vultur și PhoenixAPIN-ul Porumbelare, în plus, șapte Sigilii Jehoviene, uriașe fluxuri energetice de selenit implementate în rețelele Pământului în câteva zone de pe coasta de est a Americii, corespunzătoare cu 7 din cele 12 Sigilii (Porți Stelare) ce se deschid în timpul unui Ciclu Ascensional. Aceste Sigilii Jehoviene sunt denumite Conuri Hiperdimensionale(HD-C), și reprezintă un mănunchi de fluxuri verticale de energii scalare dispuse într-o formă conică. APIN-ul Porumbel folosește o tehnologie scalară (denumită ”Trompetă”) și conectează planeta, prin intermediul fluxurilor HD-C, la Matricea FantomăAPIN-ul Porumbel nu a fost pe deplin operațional până la crearea APIN-ului Phoenix, în anul 10.500 î.Ch. Efectele acestor coloane de energie este acela de a crea „fisuri” în „peretele temporal” existent între Pământ și Matricea Fantomă, fisuri ce reprezintă de fapt 7 Canale prin care energia este transferată…aceste 7 Canale pot fi folosite și ca relee de ultra-joasă frecvență. Astfel, prin acest Câmp Hiperdimensional se pot trimite obiecte, oameni, etc, către Matricea Fantomă.

Rețeaua Patru Fețe Umane, un Sistem LPIN, a mai fost denumită și „Păzitorii celor patru colțuri” și/sau „Îngerii celor patru direcții”. Cele patru extremități ale sale sunt ancorate în solul terestru, prin stâlpi/coloane de frecvență. Ca un omagiu adus acestei creații a Fondatorilor, au fost construite toate acele capete umane de pe Insula Paștelui. Acest LPIN, creat între anii 22.500 și 22.326 î.Ch., a fost proiectat pentru a re-activa Planul 12-Dimensional al Pământului și pentru a preveni intrarea/atragerea Pământului în Planul Matricei Fantomă. În perioada ultimului Ciclu Temporal PlanetarAnunnaki au sosit pe Pământ și au reușit să împiedice activarea acestui LPIN, pe întreaga perioadă a Ciclului Ascensional. Astfel, o altă activare a sa a fost programată pentru anul 2012, începând cu un prim ciclu (impuls), în anul 2001, și terminând cu cel de-al 12-lea, în anul 2003. Odată cu reactivarea din perioada 2001-2003, APIN-urile Marele Leu Alb și Vulturul Auriu au fost sincronizate. LPIN-ul Patru Fețe Umane este deja re-programat să funcționeze pe frecvențe foarte înalte, astfel încât rasele ET „căzute” să nu le mai poată distorsiona.

Rețeaua Patru Fețe UmaneRețeaua Patru Fețe Umane

APIN-ul Taurul Albastru („Vaca Sacră”) a fost instalat în anul 22.500 î.Ch. și acoperă întreaga Indie, fiind o rețea inter-planetară structurată și activată pe D12. În anul 22.236 î.Ch. a fost extins, iar în anul 10.500 î.Ch. a fost preluat (confiscat). Caracteristica sa permite Pământului să se conecteze la o Matrice Temporalădiferită, iar acest proces este denumit Ciclu Temporal Trans-Armonic. Această proprietate permite ca, în cazul în care este necesar, Pământul să intre într-un alt continuum de timp, diferit și separat de cel principal, împiedicându-l să fie atras în Planul Matricei Fantomă.

APIN-ul Taurul AlbastruAPIN-ul Taurul Albastru

În anul 10.500 î.Ch., în zona Triunghiului Bermudelor au fost create două portaluri, Phoenix și Falcon, ce au stat la baza formării APIN-urilor cu aceleași nume. APIN-ul Phoenix a fost creat de Anunnaki Nibiruani, iarAPIN-ul Falcon, de Zeta-Rigelieni. Aceste portaluri au fost inserate în zona de frecvențe ce formează ecranul temporal dintre Matricea noastră Originară și Matricea Fantomă.

APIN-ul PhoenixAPIN-ul Phoenix

APIN-ul Vultur (Falcon)APIN-ul Vultur (Falcon)

Portalul Phoenix a fost conectat la Pământ, apoi s-au realizat conexiunile acestuia cu Vulturul AlbRețeaua NDC și Rețeaua NET, prin Portalul 4 de la Gizeh, Egipt…apoi, Phoenix a fost legat de Planeta Fantomă Nibiru (din Matricea Fantomă). Această conexiune cu Planeta Fantomă Nibiru poate face ca „transferul” anumitor materiale de pe Pământ să formeze o Lună locuibilă a acestei planete. APIN-ul Phoenix activează în Est, pe o linie ce trece prin Gizeh și Iran. Centrul său coincide cu Portalul 4, din zona Abadan, Iran. Zeta-Rigelienii și Drakonienii au copiat și suprapus apoi APIN-ul Phoenix cu portalul lor (APIN-ul Vultur), intenționând să preia și controlul acestuia…la fel cum au preluat și controlul complet al APIN-ului Vultur. Experimentul Philadelphia din anul 1943 a extins această Interfață a Portalurilor, creând un Sistem ce rulează pe actualul Sistem D10 inversat ce conectează Pământul cu Pământul FantomăUIR își propune să folosească acest nou Sistem pentru a prelua și APIN-ul Dragon, în perioada 2000-2017. APIN-ul Porumbel a fost legat la Vulturul Alb și conectat la Phoenix.

În timpul desfășurării Experimentului Philadelphia, Zeta-Rigelienii au creat câteva distorsiuni în Rețeaua NET, creând astfel o poartă de acces în spațiul terestru, prin care au reușit să pătrundă cu navele lor (a se vedea articolul despre Experimentul Philadelphia). Gardienii încearcă în continuare să dezactiveze Rețeaua NET, dar cu un succes parțial…diferite facțiuni ET s-au unit pentru o mai mare eficiență împotriva acestora. Prin intermediul tratativelor, Gardienii au permis Anunnaki un acces limitat la benzile de frecvență ale Rețelei NET, și doar în scopul comunicării. Rețeaua NET a permis controlul progreselor științei umane, furnizându-se membrilor Illuminati (prin transmisiuni subliminale) tehnologiile necesare pentru continuarea Agendei ET. Astfel, au fost canalizate mai multe „invenții” din domeniul electricității, punerea acestora în aplicare permițând coborârea frecvențelor Rețelei NET în 3D, cu scopul de a interfera cu tehnologia umană deja existentă. De remarcat este faptul că tehnologia fără fir și cea radiantă inventate de Tesla nu au fost, aparent, permise.

În anul 1998, la Rețeaua NET a fost creată o interfață energetică ce a fost „conectată” cu cercetările științifice de la Complexul Militar Montauk, în timp ce  Zeta-Rigelienii și Annunaki-Nibiruani au pregătit coborârea frecvențelor Rețelei pentru a forma un Sistem de tip „Barieră de frecvențe” în realitatea 3D terestră.

Alianța Dracos-Zeta a fost formată atunci când grupările Zeta au intrat sub controlul DraconienilorAlianța a influențat subliminal anumiți oameni de știintă de la Montauk, în scopul creării unui alt experiment, mult mai avansat dpdv științific față de Experimentul Philadelphia din anul 1943. Experimentul de la Montauk, din anul 1983, a creat o nouă fereastră spațio-temporală prin care au sosit navele lor …apoi, au creat propriul lor baraj de frecvențe, compatibil cu Agenda de re-locare a lor pe Pământ.

Caracteristicile specifice ale APIN-urilor fac posibilă descifrarea câtorva dintre conceptele diversioniste și codurile ascunse în mesajele din textele Bibliei, în special în Cartea Revelației (Apocalipsa). De exemplu, intenția invadatorilor ET a fost aceea de a distruge Portalul 12D al Pământului (centrul energetic al Leului Alb) și, prin urmare, Biblia spune că „Leul va sta alături de miel” („îmblânzirea leului”). Vulturul Auriu a fost confiscat și redenumit Vulturul Alb, apoi a fost conectat cu APIN-ul Porumbel, iar Biblia spune că „Vulturul zboară alături de porumbel”.
Sintagma biblică cunoscută sub denumirea de „Cei patru călăreți ai Apocalipsei” se referă de fapt la subterfugiul tehnologic prin care s-au inversat frecvențele a șapte dintre portalurile Pământului (prin intermediul Sigiliilor Jehoviene), centre de energie ce se activează în timpul Ciclurilor Ascensionale Stelare (perioada de timp între anii 2000 și 2017).
Sintagmele biblice „Îngerii și trâmbițele” și „Bestia” reprezintă tehnologii ET avansate.
Sintagma biblică „Cei șapte îngeri ai celor șapte Biserici” înseamnă de fapt cele șapte Sigilii Jehoviene… cele șapte coloane de energie ce formează Sigiliile reprezintă „cele șapte sfeșnice care sunt cele șapte Biserici”.
Denumirea biblică „Înger” este numele de cod al tehnologiei avansate HD-C, implementată în Rețeaua energetică a Pământului.
Aceste sintagme literare reprezintă, în mod clar, mașinațiunile ascunse ale facțiunilor ET invadatoare.
Matricea Fantomă este un Sistem tip Gaură Neagră, cu o acțiune lentă, și este menționată în Biblie sub sintagma Groapa fără fund”…Iadul, sau Casa morților.

Imaginea de ansamblu pe care am prezentat-o în acest articol, deși pare a avea dimensiuni fizice considerabile, cuprinde doar zona noastră cosmică locală. De exemplu, în imaginea ce redă forma celor patru fețe umane, Creatorii LPIN-ului Patru Fețe Umane sunt prezenți sub formă de 3 Aspecte Unitare sau Logosuri.
* Primul Aspect Unitar este o extensie a LPIN-ului Pământ, și leagă Aspectele înalt-dimensionale ale Terrei, denumite Planeta Tara și Planeta Gai.
*Al doilea Aspect Unitar este un alt LPIN Patru Fețe Umane ce conectează Pământul Paralel, Planeta Paralelă Tara, și Planeta Paralelă Gai.
*Al treilea Aspect Unitar reprezintă Pământul Interior și este conectat la Aspectele înalte Tara-Interior și Gai-Interior.
De aici, și sintagma „Gardienii celor 12 Piloni/Coloane„…3 seturi de Aspecte ale celor Patru Fețe Umane și Coloane de Sunet și Frecvență.
LPIN-ului Patru Fețe Umane este cel mai extins în spațiu-timp, dar și câteva dintre celelalte LPIN-uri și APIN-uri au conexiuni cu Pământul Paralel.

De Noel Huntley, Ph.D. – Ianuarie 2006

Notă: toate schemele prezentate provin din materialul cu drepturi de autor A & A Deane, © 2010 și sunt parte a MCEO Freedom Teachings® Series. Toate drepturile rezervate.
Semnificația culorilor:
verdele reprezintă Rețelele Originare;
roșul reprezintă Rețelele de manipulare și control;
verde/roșu reprezintă Rețelele de control suprapuse peste cele Originare

Sursa articolului https://lumeacarnavalului.com/

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.