Traditii populare la Reduta

Traditii populare la Reduta

0 106

Centrul Cultural „Reduta” din Brasov va fi, marti, 18 decembrie, gazda unui dublu eveniment: este vorba despre o interesanta expozitie de sculptura, tesaturi, cojocarit si un spectacol folcloric.


Astfel, marti, intre orele 10.00 si 21.00, in holul centrului, va avea loc o expozitie de sculptura, cojocarit, obiecte artizanale, oua incondeiate, tesaturi, dantela, privolite si icoane pe sticla. Iar intre orele 18.00 – 22.00, in Sala Mare a centrului cultural brasovean se va desfasura un spectacol folcloric sustinut de Cristian Pomonaci, Mariana Anghel si Aurel Tamas, care vor incanta publicul brasovean iubitor de folclor, alaturi de Ansamblul Folcloric „Lunca Oltului”, din Comana de Jos, Ansamblul Folcloric „Magura”, de la Casa de Cultura Codlea, Grupul Folcloric din Sinca Noua, Corul Taranesc si Ansamblul Popular din Fagaras, Grupul Vocal Traditional de Femei din Grid, comuna Parau, Ansamblul Folcloric „Dumbravita”, Taraful „Tara Barsei”, colindatori.


Dublul eveniment de la Reduta este organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale si Consiliul Judetean Brasov. Intrarea este libera.?


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.