TOT MAI MULTI INTELECTUALI ADERA LA MISCAREA POPULARA!

TOT MAI MULTI INTELECTUALI ADERA LA MISCAREA POPULARA!

0 96
Benone Simulescu, Petrică MâÅ£u Stoian, fetele de la Căpâlna cat ÅŸi Mărioara Murărescu sau Monica Tatoiu sunt doar câteva dintre numele cu greutate din societatea noastra care ÅŸi-au exprimat recent interesul faţă de nou înfiinÅ£ata MiÅŸcare Populară, transmit apropiaÅ£i ai preÅŸedintelui Traian Băsescu. “Era nevoie în Å£ara asta de o MiÅŸcare Populară”, susÅ£ine dl. Benone Simulescu.
“În peisajul ăsta sufocat de manele ÅŸi muzică electronică, cineva trebuia să se ridice ÅŸi pentru a promova drepturile si realitatile noastre, pentru tezaurul nostru vechi de secole. Un nume mai potrivit decât MiÅŸcarea Populară nu am fi găsit nici noi pentru un ansamblu national iar faptul că iniÅ£iativa, lansata intr-un restaurant romanesc, vine de la însuÅŸi preÅŸedintele ţării , nu poate decât să ne bucure in mod deosebit.” a adaugat si dl. Petrică MâÅ£u. Ne surprinde placut prezenÅ£a în acest ansamblu select a unor personaje importante precum Cristian Diaconescu, omul de stiinta Daniel Funeriu, sau Sebastian Lăzăroiu, despre care habar nu aveam că au înclinaÅ£ii spre aÅŸa ceva; sincer, până nu de mult credeam că sunt niÅŸte snobi”, a declarat Tiberiu Ceia, un alt susÅ£inător al MiÅŸcării Populare.
“Probabil cântă ÅŸi ei la un instrument, sau se pricep la horit. Oricum, cu cât suntem mai mulÅ£i , cu atât suntem mai puternici.”(sursa:Taims Niu Roman)
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.