Tobosarul marelui TAM-TAM

Tobosarul marelui TAM-TAM

0 186

Tobosarul? marelui? TAM-TAM


?


Ca Basescu e un Nero al Romaniei moderne este tot mai vizibil. Spiritul tarii arde deja. Iar circul caltabosilor remesieni este doar varful aisbergului pregatit pentru Titanicul mioritic. Adancurile sunt inca necunoscute, dar albul ghetii este maculat de rahatul basescian. Omul acesta este obsedat sa inventeze, non-stop, orice poate face valuri, numai liniste sa nu fie. Pana la disparitia totala a adversarilor, politici si economici. Asa a facut si Hitler, asa a facut si Stalin. Si istoria mai poate prezenta inca multe alte exemple. Iar acest lucru se numeste tiranie.


Dar sa revenim la caltabosi. Astia au fost impinsi pe gatul televiziunii nationale tocmai de hotul care striga “ hotii “, oricat s-ar jura ca nu-i asa, caci a fost prins cu papagalul ilogicii in gura. Una la mana.


A doua la mana. Daca este asa de evident caltabosul remesesc si atat de tare palinca mureseana, de ce ii mai tii, dom’le, in libertate ? Doar ca sa faci din ei prafuri pentru multime ? Caci altfel ar trebui bagati imediat la zdup, ca cel care fura o paine sau o gaina. Unde mai este chestia cu egalitatea in fata legii ? Si nu numai remesul si muresanul ar dormi intr-un pat de dupa gratii, ci si toti cei acuzati cand i se potriveste presedintelui. Iar el, marele tobosar, ar trebui sa deschida personal coloanei de nesatui calea spre camerele de detentie. Prietenii stiu de ce.


Sau paginile dosarului “ Flota “ au fost folosite la dresul panzelor barcutei de pe Cismigiu si le-a luat vantul ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.