Toate pensiile vin inainte de sarbatori

Toate pensiile vin inainte de sarbatori

0 303

Populatia va primi inainte de sarbatorile de iarna pensiile, drepturile de protectie sociala si ajutoarele banesti. Astfel, pensiile de asigurari sociale de stat, pensiile pentru agricultori, pensiile militare si ajutoarele banesti se vor achita, la domiciliul beneficiarilor, in perioada 12-22 decembrie. Persoanele care nu sunt gasite la domiciliu de catre factorii postali isi pot ridica banii de la oficiile postale la care sunt arondate, pana pe 28 decembrie.


Taloanele mov si cele portocalii vor fi distribuite, tot in perioada 12-22 decembrie, la domiciliul beneficiarilor care au optat pentru plata pensiilor si a ajutoarelor banesti in conturi bancare. De asemenea, acestea pot fi ridicate, pana pe 28 decembrie, de la oficiile postale la care sunt arondati beneficiarii.


Decizia de modificare a graficului de plata a acestor drepturi in luna decembrie a fost luata in urma discutiilor dintre reprezentantii Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale si cei ai Postei Romane.


?


Cei care primesc banii prin CEC sau BancPost isi pot ridica sumele, in aceeasi perioada, direct din cont sau prin card. Pentru a nu crea aglomeratie la ghisee, CEC a decis sa-i programeze zilnic pe pensionari pentru a-si ridica banii.


?

In aceasta luna, pensionarii vor primi mai multi bani pentru ca Guvernul a decis sa majoreze punctul de pensie cu 16,8%.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.