Toamna la malul Marii Negre

Toamna la malul Marii Negre

0 80

De la 1 septembrie se da startul vacantelor la preturi mici pe litoralul romanesc, prin intermediul a doua programe speciale: „Litoralul pentru toti” si „O saptamana la mare”. Ambele avand sejururi de o saptamana, la aceleasi preturi, singura diferenta fiind ca primul se deruleaza pe o perioada mai lunga, are oferte si la cinci stele, oferind si mici bonusuri cumparatorilor.

Ca in fiecare an, hotelierii incearca sa atraga turisti si in extrasezon
Astfel, „Litoralul pentru toti” are pachete la preturi cuprinse intre 159 de lei si 499 de lei de persoana, la hoteluri de o stea pana la cinci stele, si dureaza pana la 15 octombrie, dupa cum au anuntat ieri reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, organizatorul programului. Cine prefera varianta cea mai ieftina, la o stea, fara mic dejun va avea de platit 159 de lei/persoana, in timp ce, la doua stele, pachetul turistic costa 189 de lei – fara mic dejun, respectiv 249 de lei – cu mic dejun. La trei stele, biletul se poate cumpara cu 219 lei, in varianta fara mic dejun, si 339 lei, cu mic dejun, iar la patru si cinci stele, sejurul se vinde cu 399 de lei, respectiv 499 de lei – ambele numai cu mic dejun. In plus, cumparatorii vor primi cate un voucher care permite intrarea gratuita la unul dintre obiectivele din zona Dobrogea, printre care Delfinariul din Constanta, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul Adamclisi.
publicitate
„O saptamana la mare”, lansat saptamana trecuta de Federatia Patronala din Turismul Romanesc (FPTR), costa intre 159 de lei si 399 de lei de persoana, la unitati de cel mult patru stele si se termina la sfarsitul lunii septembrie. Pe categorii, tarifele sunt aceleasi ca la programul lansat de Asociatia Litoral – Delta Dunarii. Hotelurile – 38 pana acum – ofera cate 5.954 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca aproximativ 24.000 de turisti pot petrece o vacanta ieftina pe litoral. Neptun este statiunea cu cele mai multe hoteluri inscrise la program: sapte unitati de doua stele, una de trei stele si una de patru stele. La polul opus se afla Costinesti, care participa cu doar un hotel de doua stele. Vacantele vor putea fi cumparate incepand cu 16 august, de la peste 50 de agentii din toata tara. Ca de fiecare data, programul functioneaza dupa principiul „primul venit, primul servit”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.