Timisoara: retea de trafic de persoane si droguri arestata

Timisoara: retea de trafic de persoane si droguri arestata

0 156

Politistii de frontiera timiseni au destructurat o retea internationala de trafic de persoane, reusind retinerea in flagrant a membrilor acesteia si salvarea de la sclavie sexuala si exploatare prin munca a doua tinere si a unui barbat.
Doi barbati, unul de 23 de ani si celalalt de 51 de ani, ambii din orasul Jimbolia, au fost retinuti, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, in timp ce voiau sa iasa din tara cu cele trei persoane. In masina s-au mai gasit 15 grame de hasis si cannabis.
La sfarsitul anului trecut, in baza unor informatii conform carora in Timis actioneaza o retea de trafic de persoane si trafic de droguri, politistii de frontiera, cu sprijinul unor reprezentanti ai SRI si SIPI Timisoara, sub coordonarea DIICOT Timis, au demarat actiuni pentru depistarea membrilor retelei si stabilirea activitatii infractionale.
Politistii de frontiera au stabilit ca traficantii aveau contacte in mediile infractionale si cautau femei si barbati, pentru a le transporta in strainatate in vederea exploatarii sexuale si prin munca.
Activitatea suspectilor a fost monitorizata si s-a aflat ca acestia urmau sa transporte in Germania o cantitate de droguri, precum si doua tinere, in vederea exploatarii sexuale. Vineri, cele doua tinere au fost luate dintr-o statie de benzina situata in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, dupa care s-au deplasat spre frontiera cu Ungaria.
Sergiu H., in varsta de 23 ani, si Hussein J., in varsta de 51 ani au fost retinuti imediat, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane si trafic de droguri de risc, urmand a fi prezentati judecatorilor Tribunalului Timis, cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Sursa: Informatia.ro (AMOS News)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.